Siemens koelvriescombinatie - Keuken Kampioen
koelvriescombinatie

Een Siemens koelvriescombinatie voor extra flexibiliteit en comfort

Een Siemens koelvriescombinatie is uitstekend voor het langer behouden van etenswaren. Daarnaast houdt u ruimte over door de combinatie tussen vries en koeling.

Een Siemens koelvriescombinatie biedt u verscheidenheid, flexibiliteit en comfort in de keuken. Ook op het gebied van design blijft niets te wensen over met een Siemens koelvriescombinatie. U bepaalt hoeveel ruimte u nodig hebt voor koelen en invriezen, welke uitstraling het apparaat heeft en van welke innovatieve functies het is voorzien. Siemens heeft altijd een passend model voor uw keuken. Wie vertellen u graag meer over de koelvriescombinaties van Siemens.

 

Welk model kiest u?

Bent u op zoek naar een compact, vrijstaand exemplaar dat u overal kwijt kunt en gemakkelijk te installeren is? Dit is de perfecte oplossing voor een kleinere keuken of wanneer u een extra koelkast wilt naast uw huidige. Wanneer u de ruimte hebt en houdt van een strak geheel, is een inbouwkoelkast aan te raden. De koelvriescombinatie gaat dan volledig op in uw keukendesign voor een extra luxe uitstraling.

Uw levensmiddelen langer vers met iSensoric

Uw levensmiddelen blijven onder ideale omstandigheden langer vers dankzij het innovatieve iSensoric. De freshSense functie meet de temperatuur in en buiten de koelkast en past deze automatisch aan. De hyperFresh functie houdt uw verse groenten, zuivel en vleeswaren tot wel drie keer langer vers met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. De sensoren in de Siemens koelvriescombinaties zorgen er ook voor dat u het vriesvak niet meer hoeft te ontdooien, wat u tijd en moeite bespaart. De noFrost functie gaat ijsvorming aan de binnenkant van het vriesgedeelte tegen.

Siemens vriezers

Wanneer u meer ruimte nodig hebt voor uw diepvriesproducten, bieden de vrieskasten van Siemens uitkomst. Ook hier hebt u keuze uit vrijstaande exemplaren en inbouwvriezers. Er zijn veel verschillende groottes en uitrustingsvarianten zodat u altijd een model vindt dat optimaal in uw keuken past. Praktische extra’s maken Siemens vriezers nog makkelijker in gebruik. Voorbeelden hiervan zijn LED-verlichting, een ijsdispenser voor ijsblokjes en varioZone voor het flexibel indelen van uw vriezer.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie of advies over Siemens koelvriescombinaties en vriezers, brengt u dan een bezoek aan een van onze vele showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste keuze.

Terug
Sluiten