Siemens magnetrons - Keuken Kampioen
magnetrons

Een Siemens magnetron: uw keukenhulp

Een Siemens magnetron is een handige hulp in uw keuken voor al uw gerechten. U kunt opwarmen, koken en zelfs bakken met Siemens magnetrons.

Wanneer u bijvoorbeeld een magnetron met ovenfunctie combineert, krijgt u de beste bakresultaten.

Kookt u uw groente in de magnetron, dan blijven smaak en vitamines intact omdat u maar weinig water nodig heeft.

Lees hier over de mogelijkheden en innovatieve technieken van Siemens magnetrons die het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maken.

 

Welk model kiest u?

Een magnetron wordt allang niet alleen maar gebruikt om voedsel te ontdooien of op te warmen. U kunt complete gerechten bereiden. Groente bijvoorbeeld kookt u met weinig water, zodat niet alleen de vitamines behouden blijven maar ook de smaak.

Kiest u voor een combi-magnetron, dan kunt u tijdens het bakken en braden zelfs de bereidingstijd verkorten wanneer u de oven en magnetron tegelijkertijd gebruikt. Siemens magnetrons zijn verkrijgbaar als inbouwapparaat voor een mooie strakke uitstraling of als vrijstaand model dat u plaatst waar u wilt en waar alleen een stopcontact voor nodig is.

Lekker snel

Als u kiest voor een Siemens magnetron, kiest u voor een aantal handige functies die het koken een stuk gemakkelijker maken. Zoals de varioSpeed-functie waarmee u de baktijd met de helft verkort doordat u de magnetron en oven tegelijkertijd gebruikt. En met coolStart hoeft u de oven niet voor te verwarmen waardoor u tijd in de keuken bespaart.

Lekker mals en knapperig

Naast de tijdsbesparing, zorgen Siemens magnetrons ook voor smakelijke gerechten. Met de pulseSteam-functie wordt er tijdens het bakken stoom toegevoegd. De buitenkant, van bijvoorbeeld het vleesgerecht, wordt lekker knapperig, terwijl het vlees van binnen heerlijk mals is.

Schoonmaken doet het apparaat zelf

Magnetrons en ovens kunnen in het gebruik behoorlijk vies worden door vet en etensresten. Met de activeClean® pyrolyse functie worden deze resten verbrand waarna ze gemakkelijk weg te halen zijn met een schone doek. Gemak dient de mens!

Meer weten over Siemens magnetrons?


Wilt u meer informatie of advies over Siemens magnetrons, brengt u dan een bezoek aan één van onze vele showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste keuze.

 

Terug
Sluiten