Siemens vaatwassers - Keuken Kampioen
vaatwassers

Siemens vaatwassers zijn snel én perfect

Siemens vaatwassers zijn energiezuinig en leveren een perfect resultaat. 

Deze machines zijn een echte toevoeging aan uw keuken, omdat er veel innovatieve functies toegevoegd zijn aan een Siemens vaatwasser.

Denk bijvoorbeeld aan een machine die u slechts met een zacht duwtje opent, eenvoudiger kan het niet. Daarnaast zijn de machines snel en wordt uw vaat gegarandeerd mooi schoon.

Bij een Siemens vaatwasser gaan uiterlijk en intelligentie hand in hand

Een vaatwasser van Siemens bespaart u dagelijks tijd door innovatieve functies en intelligente programma’s. Ze zijn slim, snel, stil en zuinig. Wanneer u de vaatwastijd wilt verkorten, dan kunt u het varioSpeedPlus programma gebruiken. Hiermee wordt de wastijd verkort met maximaal 66 procent! Zo bespaart u niet alleen energie, maar is uw vaat in een mum van tijd helemaal schoon. Erg handig als u bijvoorbeeld nog snel even de vaat wilt doen voor u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Daarnaast hebben alle machines een luxe uitstraling. Wilt u graag dat de machine opgenomen wordt in het geheel van uw keuken? Kies dan voor een volledig geïntegreerde vaatwasser van Siemens. Zo blijft uw keuken een mooi geheel.

Kies voor een slimme vaatwasser van Siemens

Naast het varioSpeedPlus programma hebben Siemens vaatwassers nog veel meer innovatieve functies en slimme programma’s. Zo kunnen de rekjes in hoogte versteld worden, waardoor u nog gemakkelijker de machine kunt vullen. Ook beschikken sommige modellen over het Zeolith-droogsysteem. Dit systeem droogt de vaat sneller en energiezuinig. Niets is natuurlijk fijner dan dat u het servies direct uit de vaatwasser kan opbergen in uw kasten. Ook kunnen sommige machines het was- en droogprogramma zelf aansturen met de iSensoric. Hierdoor meet de machine hoeveel vaat erin staat en de tijd die het nodig heeft om de vaat schoon te maken. Geef uw vaat uit handen met een vaatwasser van Siemens. 

Bezoek onze showroom

Wilt u graag meer weten over de Siemens vaatwassers? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag en geven u ook graag een uitgebreid, deskundig advies over alle vaatwassers of eventuele andere keukenapparatuur.

Terug
Sluiten