Smeg keukenapparatuur - Keuken Kampioen
Smeg

Smeg keukenapparatuur

Bent u op zoek naar een nieuw fornuis of nieuwe oven met Italiaans design en geavanceerde technologie? Dan is de keukenapparatuur van Smeg perfect voor uw keuken. Bij Keuken Kampioen kunt u terecht voor allerlei apparatuur van dit Italiaanse merk, zowel inbouwapparatuur als losse toevoegingen.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Italiaans familiebedrijf

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia. Wereldwijd heeft Smeg zestien filialen, twee verkoopkantoren en een uitgebreid netwerk van distributeurs. Al tientallen jaren staan de producten van Smeg bekend om hun elegante ontwerp, te danken aan de samenwerking met beroemde architecten. Met de nadrukt op kwaliteit, technologie en design, staat Smeg op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.   

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten