Smeg koelkasten – Keuken Kampioen
koelkasten

Smeg koelkasten

De koelkasten van Smeg staan voor technologie en een uniek ontwerp

De Smeg koelkasten hebben een bijzonder design en presteren optimaal. Door de hoogstaande technologieën blijven al uw producten heerlijk vers in een Smeg koelkast. Kies voor een koelkast met of zonder diepvries, alleen een diepvries of ga voor een hele grote, mooie Amerikaanse koelkast. Verschillende opties, zodat ieder huishouden genoeg ruimte heeft om alle producten koel en vers te bewaren en te houden.

Opvallen met Smeg koelkasten

Wanneer u een Smeg koelkast in uw keuken plaatst, dan is dit een echte eyecatcher. De verschillende kleuren en vormen van dit merk laten de koelkast, waar deze ook staat, opvallen in uw keukenruimte. Kies voor een oranje, gele of bijvoorbeeld rode koelkast om deze te laten contrasteren met de rest van uw keuken. Wilt u graag de koelkast iets minder laten opvallen? Kies dan voor een neutrale, lichte kleur zoals grijs of crème. Welke kleur je ook kiest: een Smeg koelkast valt zeker op door zijn jaren 50 stijl of kies juist voor het vernieuwde moderne uiterlijk.

Smeg koelkasten hebben veel mogelijkheden

Naast het feit dat Smeg koelkasten opvallen in een keukenruimte, maakt de diversiteit het mogelijk om voor ieder type huishouden een geschikt model te vinden. De koelkasten van dit merk hebben verschillende inbouwmogelijkheden, afmetingen en indelingen: van volledig geïntegreerd tot onderbouw koelkasten en van vriezers tot koel-vriescombinaties. Door alle verschillende vormen en opties kunt u een model kiezen dat perfect aansluit bij uw situatie. Keuken Kampioen zet de mogelijkheden graag voor u op een rijtje:

  • Koelkasten: Aparte koelkasten zijn heel handig als u veel producten in uw koelkast bewaart. Vraag u altijd als eerste af hoe groot uw koelkast minimaal moet zijn. Dit kunt u heel goed doen door uw huidige situatie te bekijken en of u hiermee tevreden bent.
  • Koel-vriescombinaties: Met een koel-vriescombinatie heeft u automatisch een groter apparaat in aanschaf en het handige hiervan is dat alles in één unit te vinden is. Zowel uw ingevroren producten als uw gekoelde producten heeft u allebei direct bij de hand.
  • Vriezers: Een aparte vriezer is erg handig als u bijvoorbeeld graag grote hoeveelheden producten wilt invriezen. Denk hierbij aan vlees of groente. Vaak hoeft men maar één keer op een dag producten uit een vriezer te halen. Hierdoor maakt het niet uit als deze bijvoorbeeld in de garage of de bijkeuken staat. U geniet zo van extra vriesruimte en u houdt meer ruimte over in de keuken voor bijvoorbeeld een vaatwasser.
  • Amerikaanse stijl: Op zoek naar een hele grote koelkast met alles erop en eraan? Kies dan voor een Amerikaanse koelkast waarbij de koelkast zowel rechts als links een deur heeft. Deze koelkasten hebben vaak een koel- en vriesgedeelte gecombineerd. Zo kunt u alles erin kwijt: van diepvriesproducten tot aan producten voor in de koelkast. Zeer geschikt voor grote gezinnen met drie of meer kinderen.

Meer weten over Smeg koelkasten?

Naast de verschillende indelingen, hebben de Smeg koelkasten ook verschillende maten en functies. Bent u nieuwsgierig naar de diverse modellen van Smeg? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Samen met onze adviseurs kunt u alle mogelijkheden bekijken voor een koelkast in uw keuken. Bij Keuken Kampioen is het altijd gezellig en gemoedelijk in de showroom en ook is een aanbetaling niet nodig bij uw aankopen.

Terug
Sluiten