Smeg kookplaten – Keuken Kampioen
kookplaten

Smeg kookplaten

Optimale prestaties met Smeg kookplaten

Smeg kookplaten worden gekenmerkt door een geavanceerde technologie van de materialen en de chique uitstraling. Hierdoor heeft u altijd een optimale prestatie met Smeg kookplaten. In het uitgebreide assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten kookplaten, zoals inductie, gas, domino en complete fornuizen. Zo kunt u een kookplaat kiezen die past in uw keuken en waarop u met plezier kookt. Ontdek de optimale prestatie van een kookplaat van Smeg.

Smeg kookplaten: hoogstaande technologie

Of u nu kiest voor een kookplaat of fornuis: bij Smeg is iedere kookplaat voorzien van geavanceerde technologie. Hierdoor kunt u genieten van de optimale prestaties die dit merk biedt. De verschillende technologieën zijn:

  • Elektrisch: veel verschillende temperatuurstanden en makkelijk schoon te maken.
  • Gas: een van de oudste kookmethodes waarbij de warmte gelijkmatig verdeeld wordt.
  • Inductie: nieuwe kookmethode waarbij alleen de onderkant van de pan verwarmd wordt.

Bij elektrisch en inductie kunt u ook nog kiezen voor variabele kookzones en bespaart u energie. De kookplaat signaleert waar de pan staat en verwarmt de kookplaat alleen op die plek.

Meer met een Smeg Domino of Teppanyaki kookplaat

Kunt u niet kiezen uit een type kookplaat, doordat u bijvoorbeeld de ene keer liever op gas kookt en een andere keer liever op inductie? Kies dan voor een domino kookplaat. Dit is een handige toevoeging naast uw standaard kookplaat. Zo hoeft u niet te kiezen voor één bepaalde manier van koken en kunt u alle gerechten bereiden zoals u dat het liefste doet. Wilt u iets geheel nieuws uitproberen? Plaats dan een Teppanyaki kookplaat: braden en bakken op een Japanse manier.

Vrijstaand of ingebouwd?

Bij Smeg kookplaten kun je kiezen voor een inbouw kookplaat of een vrijstaand fornuis. Kookplaten zijn ingebouwd in het werkblad van je keuken, terwijl fornuizen vrij staan en vaak tussen het aanrecht in staan. Deze laatste hebben een combinatie van een oven en kookplaat, erg handig. Fornuizen zie je veel terug in een landelijke of klassieke keukenstijl waarbij gekookt wordt op gas. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor fornuizen met de kookmethode inductie. Zo past een fornuis zelfs in een moderne keukenstijl. Kies voor hetgeen wat jij mooi vindt en wat past bij jouw wensen.

Meer weten over Smeg kookplaten?

Heeft u meer informatie nodig over de kookplaten van Smeg om een juiste keuze te kunnen maken? Plan dan een adviesgesprek in bij Keuken Kampioen. Onze adviseurs geven u bij het maken van een keuze voor een kookplaat graag deskundig advies. Ook kunnen zij u eventueel helpen met informatie over tal van andere keukenapparaten.

Terug
Sluiten