Smeg ovens – Keuken Kampioen
ovens

Smeg ovens

Smeg ovens: gebruiksgemak en comfort staan voorop

Bij Smeg ovens vinden ze het belangrijk dat een oven eenvoudig is in het gebruik. Door de duidelijke functies en handige instructies weet u direct wat u moet doen bij een Smeg oven. Kies bij dit merk uit verschillende formaten, typen en mogelijkheden. Door het ruime assortiment kunt u zeker een oven  vinden die past bij uw wensen en in uw keuken. Met een Smeg oven bereidt u makkelijk en snel uw gerechten in de oven.

Bij Smeg ovens zit het verschil in de details

De ovens van Smeg zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals glas, roestvrijstaal en een emaille beschermlaag. Alle materialen worden perfect met elkaar gecombineerd waardoor de ovens jarenlang meegaan. Sommige ovens onderscheiden zich door een uniek design. Ook hebben ze verschillende afmetingen, functionaliteiten en zijn de ovens makkelijk in het gebruik. Dit is echter nog niet alles, want de ovens zijn ook duurzaam. In het assortiment vindt u ovens die tot wel 30% minder verbruiken dan energieklasse A. Ieder detail maakt de Smeg ovens tot een oven waarvan u jarenlang plezier heeft.

Het juiste formaat Smeg oven

Smeg ovens hebben verschillende formaten van 38 tot 90 cm. Hierdoor kunt u een formaat kiezen dat past in uw keuken. Bij een kleine keuken is het slimmer om een klein formaat te kiezen, zodat u genoeg ruimte overhoudt voor eventueel andere apparaten. In een grote keukenruimte heeft u natuurlijk meer keuze. Kunt u kiezen tussen de verschillende formaten? Bedenk dan welk formaat u nu heeft en of u hier tevreden mee bent. In een grote oven kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk een heerlijke hele kip bereiden. Met het grootste formaat oven hoeft u niet te passen en te meten, want alles past zonder problemen in de oven.

Meer weten over Smeg ovens?

Wilt u graag meer informatie over de functionaliteiten en typen van Smeg ovens? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keuken Kampioen. Hierin leest u alles over de Smeg ovens en eventueel andere keukenapparaten waar u naar op zoek bent voor uw (nieuwe) keuken.

Terug
Sluiten