Smeg vaatwassers – Keuken Kampioen
vaatwassers

Smeg vaatwassers

Schone vaat met Smeg vaatwassers

Smeg vaatwassers geven u de beste resultaten voor uw vaat, gecombineerd met een laag energieverbruik. Uit de verschillende formaten in het assortiment kiest u de perfecte Smeg vaatwasser. Door de innovatieve technologieën wordt uw vaat niet alleen schoon, maar wordt ook alles droog. In het assortiment kunt u kiezen uit verschillende modellen, zodat u een Smeg vaatwasser kunt kiezen die past bij uw wensen.

Smeg vaatwassers voor een optimaal resultaat

De vaatwassers van Smeg kunnen dankzij hun slimme technologieën de vaat perfect schoon en droog krijgen. Alle vaatwassers van dit merk hebben een Orbital of SwingWash sproeiarm systeem. Dit is een dubbele sproeiarm onderin de vaatwasser. Door middel van de dubbele sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de vaatwasser. Hierop zitten geïntegreerde waterjets die zorgen dat het water met de grootste precisie in de vaatwasser verdeeld wordt. Dit zorgt voor een sublieme kwaliteit van reiniging en dat gebeurt bijna geluidloos. Daarnaast zijn de Smeg vaatwassers energiezuinig en hebben alle vaatwassers ten minste een A+ energielabel. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Voor iedere keukeninrichting een Smeg vaatwasser

Het assortiment Smeg vaatwassers biedt verschillende modellen, zodat u een type kunt aanschaffen dat past bij uw keuken. Graag zetten we de keuzemogelijkheden voor u op een rij:

  • Afmetingen: de vaatwassers hebben een afmeting van 45, 60 of 90 cm.
  • Couverts: hiermee wordt bedoeld dat u kunt aangeven voor hoeveel personen de vaatwasser de vaat schoonmaakt. Wanneer u een huishouden heeft van twee personen, dan heeft u dus twee couverts nodig.
  • Indeling: een besteklade of een bestekbak. De besteklade bevindt zich bovenin het apparaat en de bestekbak onderin. Met een besteklade houdt u meer ruimte onderin over om bijvoorbeeld borden te plaatsen. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld vier couverts hebt.
  • Plaatsing: de vaatwassers van Smeg kunnen ingebouwd worden of zijn vrijstaand. Kies voor een ingebouwd model om de vaatwasser te integreren in uw keuken. Is dit niet mogelijk? Dan past een vrijstaand model altijd perfect.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de vaatwassers van Smeg en de mogelijkheden van dit merk? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden van de Smeg vaatwassers. Ook kunnen zij u helpen bij het maken van een keuze voor een vaatwasser door het geven van deskundig advies.

Terug
Sluiten