Whirlpool keukenapparatuur

Oven, vaatwasser, afzuigkap, magnetron: bij Keuken Kampioen vindt u alle soorten keukenapparatuur van het wereldwijd bekende merk Whirlpool. Zoekt u inbouwapparatuur? Of juist losse apparaten? Het uitgebreide assortiment van Keuken Kampioen biedt iedere kok wat wils.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Wereldleider in huishoudelijke apparatuur

Whirlpool is een Amerikaanse producent van huishoudelijke apparatuur. Nadat zij in maart 2006 het bedrijf Maytag aankochten, werden zij wereldleider op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Daarmee stootten zij het merk Electrolux van de troon. Whirlpool is nu een bedrijf met meer dan 80.000 werknemers en heeft ruim zestig productie- en researchcentra verspreid over de hele wereld. Het bedrijf bouwt niet alleen keukenapparatuur zoals een oven en vaatwassers, maar alle soorten witgoed.

Haal meer uit uw apparatuur

Waarom Whirlpool?

Het merk Whirlpool heeft ruim 100 jaar ervaring met de bouw van keukenapparatuur als ovens, afwasmachines en magnetrons. Alle apparatuur is tot in de puntjes uitgedacht. Van binnen en van buiten. Strakke en elegante vormgeving, Whirlpool 6th Sense systeem, oog voor detail, eenvoudig in gebruik, vooruitstrevende en hoogstaande technologieën, duurzaam en milieuvriendelijk.

Behaal de beste resultaten

Dankzij de innovatieve 6th Sense® technologie van Whirlpool, is de apparatuur nog eenvoudiger in gebruik. U behaalt de beste resultaten in uw keuken. Bak en braad als een topkok; heerlijk mals van binnen, perfect bruin van buiten. Verminder voedselverspilling; de 6th Sense Fresh Control technologie past automatisch de luchtvochtigheid aan, zodat uw eten nog langer vers blijft.

Voor Whirlpool naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen koopt u Whirlpool apparatuur - met een korte levertijd - tegen scherpe tarieven. Naast ovens of een vaatwasser van Whirlpool, kunt u bij ons ook terecht voor andere keukenapparatuur zoals afzuigkappen of een magnetron. Kijk rustig rond op onze website of bezoek een showroom. Daar staan onze deskundige adviseurs klaar om u alles vertellen over het merk Whirlpool en de voordelen hiervan voor uw keuken.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze