Whirlpool afzuigkappen – Keuken Kampioen
Whirlpool afzuigkappen – Keuken Kampioen

Een Whirlpool afzuigkap voorkomt geurtjes in de keuken

Whirlpool afzuigkappen zijn er in verschillende soorten voor elk type keuken. Functionaliteit en gebruiksgemak staan voorop en tegelijkertijd maakt u van uw keuken een stijlvol geheel met een Whirlpool afzuigkap.

Bij iedere keuken past een andere afzuigkap

Heeft u een kookeiland dat de keuken met de huiskamer verbindt? Dan is een decoratieve eilandafzuigkap een suggestie. Of een volledig geïntegreerde afzuigkap zodat u geniet van een maximale doorkijk.

In het uitgebreide assortiment van Whirlpool vindt u ook wandmodellen in allerlei afmetingen en stijlen.

 

Welke afzuigkap past bij uw keuken?


Whirlpool biedt een ruime collectie afzuigkappen. Hieronder lichten we er een aantal voor u uit.

De wandafzuigkap wordt tegen de muur bevestigd. Het schachtdeel waarin de afzuigpijp wordt weggewerkt, is verstelbaar. Wandmodellen zijn verkrijgbaar in de traditionele T-modellen maar ook in decoratieve stijl met mooie verlichting of in een ingetogen schuin model.

De eilandafzuigkap wordt boven het kookeiland geplaatst en heeft een hoog vermogen. Dit voorkomt dat de lucht zich naar bijvoorbeeld de huiskamer verspreidt.

De geïntegreerde afzuigkap wordt ingebouwd in keukenkastjes wanneer er geen ruimte is voor bijvoorbeeld een wandafzuigkap. Voor de ultieme strakke look installeert u de afzuigkap in het plafond.

 

De nieuwste technologieën bij Whirlpool

Met een Whirlpool afzuigkap geniet u van de nieuwste technologieën die zorgen voor comfort en gebruiksvriendelijkheid. Lees hieronder meer over specifieke kenmerken van Whirlpool.

Met de 6TH Sense technologie wordt het vermogen van de afzuigkap automatisch aangepast tijdens het koken. U kunt zich helemaal concentreren op het koken.

Met het gebruiksvriendelijke touch control panel stelt u intuïtief de functies van de afzuigkap in.

Met de Super Silent technologie kunt u gesprekken gewoon voortzetten, want het geluid van de afzuigkap is minimaal.

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u de afzuigkappen zelf zien of heeft u meer informatie nodig? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag te woord staan.

 

Terug
Sluiten