Whirlpool koelkasten - Keuken Kampioen
Whirlpool koelkasten - Keuken Kampioen

Whirlpool koelkasten: ontdek alle mogelijkheden

Whirlpool koelkasten vindt u bij Keuken Kampioen in veel soorten en maten.

Als u op zoek bent naar optimaal gebruiksgemak gecombineerd met de nieuwste technologieën, kies dan voor een Whirlpool koelkast of vriezer.

Whirlpool is een merk vol innovatieve technologie en voorziet de koelkasten van speciale functies waarmee u via de automatische instellingen uw voeding nog langer vers kunt houden.

Lees hier wat de koel- en vrieskasten van dit merk u te bieden hebben.

Innovatieve technologieën voor gemak en verse etenswaar

Whirlpool staat naast het moderne en uitgekiende design bekend als innovatief merk. Ook op het gebied van koelen en vriezen, werkt Whirlpool met een aantal technologieën waarbij gebruiksgemak en duurzaamheid voorop staan. U houdt uw voedsel langer vers zodat u minder vaak boodschappen hoeft te doen. En wat dacht u van een vriezer die niet meer ontdooid hoeft te worden? U bespaart zo een hoop tijd. Lees hier meer over de gemakken van Whirlpool.

  • 6th SENSE FreshControl. Hiermee wordt de temperatuur en vochtigheidsgraad in uw koelkast aangepast waardoor etenswaar langer vers blijft.
  • Activ0°. Een compartiment in uw koelkast met Activ0° zorgt ervoor dat de temperatuur constant tussen de -1° en 2°C blijft. Dat is de ideale temperatuur voor onder andere vlees en vis.
  • StopFrost-technologie. Wanneer u een vriezer heeft voorzien van StopFrost, hoeft u alleen het ijsopvangbakje te verwijderen en af te spoelen. De vriezer uitschakelen, alle etenswaren eruit en ontdooien is niet meer nodig!
  • NoFrost-technologie. Over NoFrost kunnen we kort en bondig zijn: u hoeft helemaal niets meer te doen, want NoFrost voorkomt ijsvorming.

Welk model kiest u?

Voor elke keuken en ruimte vindt u bij Keuken Kampioen een Whirlpool koelkast, vriezer of een koel-vriescombinatie die past bij uw wensen. De keuze bestaat uit compacte tafelmodellen kleiner dan 90 cm, maar ook uit grote tweedeurskoelkasten. Inbouwmodellen zijn er in verschillende maten, al dan niet met een geïntegreerd vriesvak. Heeft u voldoende ruimte, dan is een koel-vriescombinatie met twee deuren een mooie oplossing in de keuken. Vriezers zijn zowel losstaand als inbouwmodel verkrijgbaar.

Kom langs in een van onze winkels

Wilt u de koel- en vriesmogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan naar een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over de modellen en nieuwste technologieën van de verschillende Whirlpool apparaten. 

Terug
Sluiten