Whirlpool kookplaten - Keuken Kampioen
Whirlpool kookplaten - Keuken Kampioen

Koken met een Whirlpool kookplaat

Whirlpool kookplaten maken koken nog leuker en gemakkelijker. Voorzien van de laatste nieuwe technologieën en ook nog eens energiezuinig; u bent zeker van de juiste keuze wanneer u kiest voor een Whirlpool kookplaat.

De nieuwste snufjes helpen u bij het koken op een elektrische, gas- of inductiekookplaat. Whirlpool kookplaten zijn niet alleen een onmisbaar onderdeel voor iedere kok, ze zijn ook nog eens gegoten in een mooi en stijlvol design.

Hoe kookt u het liefst?
Of u nu voorkeur heeft voor koken op gas, inductie of elektrisch, Whirlpool heeft voor ieder type kok een geschikte kookplaat. Lees hieronder meer over de verschillende soorten en de speciale eigenschappen.

 

Inductie.

Met een inductiekookplaat weet u zeker dat u veilig en energiezuinig uw gerechten bereidt. Er gaat geen warmte en energie verloren, omdat u met inductie de pan en niet de kookplaat verwarmt. Daarnaast beschikt de Whirlpool inductiekookplaat nog over een aantal handige eigenschappen:

6TH SENSE: met deze technologie wordt u het koken gemakkelijk gemaakt.  Kookinstellingen programmeert u zelf naar uw persoonlijke voorkeur. Zo smaakt uw suddergerecht of vis altijd even smakelijk.

Flexicook: kookt u regelmatig met grote pannen? Dan voegt u met Flexicook meerdere pitten samen tot één kookzone. Koken voor een groot gezelschap is dus geen enkel probleem!

PowerManagement: heeft u veel apparaten in huis tegelijk aan staan en is uw stroomvoorziening niet toereikend? Met PowerManagement stelt u het maximale vermogen van de kookplaat in. Daarmee voorkomt u overbelasting en stroomuitval.

Elektrisch.

Een elektrische kookplaat sluit u eenvoudig in elke keuken aan omdat er geen gastoevoer voor nodig is. En niet te vergeten; elektrische kookplaten zijn heel gemakkelijk schoon te maken!

Gas.

Veel mensen koken nog steeds graag op gas. We zijn er allang mee bekend en gas heeft als voordeel dat de warmte efficiënt wordt verdeeld. Daardoor bereidt u uw maaltijd precies zoals u dat wilt. Whirlpool maakt gebruik van krachtige branders die extra warmte en daardoor ook snelheid geven. Niets kan mislukken!

Kom langs voor advies

Wilt u meer weten of de Whirlpool kookplaten zelf bekijken, breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze adviseurs staan u graag te woord.

 

Terug
Sluiten