Whirlpool SmartCook - Keuken Kampioen
Whirlpool SmartCook - Keuken Kampioen

Whirlpool SmartCook

Bij aankoop van een SmartCook kookplaat een grillplaat cadeau!

Bij aankoop van een Whirlpool inductiekookplaat met Smartcook krijgt u tot en met 31 december 2018 een grillplaat van Le Creuset cadeau t.w.v. € 119,00. Registreer uw aankoop op www.whirlpool.nl

Uitmuntende technologie 

Whirlpool staat bekend als innovatief merk dat met de nieuwste technologieën ervoor zorgt dat er tijdens het koken, stomen of bakken niets meer kan mislukken. Daarnaast zijn de nette afwerking en het mooie design van Whirlpool redenen om voor dit merk te kiezen. Lees hieronder meer over een aantal van de specifieke kenmerken en mogelijkheden van Whirlpool SmartCook kookplaten

  • SMART SENSE. De intelligente 6TH SENSE-sensoren bepalen automatisch de ideale temperatuur en kooktijd, en passen deze eenvoudigweg aan uw keuzes aan, voor ongekende kookresultaten. 
  • ASSISTED DISPLAY. Deze revolutionaire interface, voorzien van een touchscreen, begeleidt u stap voor stap bij de bereiding van het gerecht van uw keuze.
  • FLEXIFULL. Verschuif je pannen vrij over de flexibele kookzones.
  • IXELIUM. De glasbehandeling op basis van nanotechnologie houdt de kookplaat krasvrij en gemakkelijk te reinigen.

Kom langs in een van onze winkels

Wilt u de SmartCook kookplaten met eigen ogen zien? Kom dan naar een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over de modellen en de specifieke kenmerken van de verschillende Whirlpool kookplaten en helpen u bij het maken van een keuze. 
 

Terug
Sluiten