Whirlpool vaatwassers: dé #1 in afwassen – Keuken Kampioen
Whirlpool vaatwassers: dé #1 in afwassen – Keuken Kampioen

Whirlpool vaatwassers: dé nummer 1 in afwassen

Whirlpool vaatwassers zijn voorzien van de nieuwste technologieën waardoor u profiteert van een hoog gebruiksgemak. Daarnaast kenmerken de apparaten zich door een modern en tot in de puntjes uitgedacht design. Het is niet voor niets dat Whirlpool vaatwassers zo populair zijn! Lees verder en ontdek alle gemakken die de vaatwassers van Whirlpool u te bieden hebben.

Vooruitstrevende technologieën

De vaatwassers van Whirlpool worden steeds weer van nieuwe technologieën voorzien, zoals:

  • PowerDry. Het PowerDry systeem zorgt voor de beste droogresultaten dankzij het dubbele luchtcirculatiesysteem. Het systeem zorgt dat stoom uit de vaatwassers wordt afgevoerd en koele lucht de vaatwasser wordt ingeblazen. Wanneer u de vaatwasser opent, is de binnenkant vrij van stoom en vocht en uw vaat helemaal droog. Ook glazen en plastic bakjes kunt u direct terug in de kast plaatsen zonder deze na te drogen.

  • PowerClean. De PowerClean technologie verzekert u van een schone en droge vaat in slechts één uur. De 6th Sense sensoren stemmen de waterdruk af op de mate van viezigheid van de vaat. Op basis hiervan wordt het aantal waterstralen bepaald in de PowerClean-zone.

  • PowerCleanPro. Deze revolutionaire technologie zorgt ervoor dat Whirlpool vaatwassers zelfs de meest hardnekkige voedselresten van uw vaat verwijderen.

Voordelen van Whirlpool vaatwassers

Naast de bovengenoemde technologieën kenmerken Whirlpool vaatwassers zich ook door een aantal andere voordelen. Allereerst gebruiken de nieuwe vaatwassers slechts zes liter water per afwasbeurt en zijn ze dankzij het A+++ label zeer energiezuinig. Daarnaast is de vaatwasser niet langer een stoorzender in uw keuken wanneer u voor Whirlpool kiest. Dankzij het laagst mogelijk geluidsniveau van 41 decibel heeft u vrijwel geen last van de vaatwasmachine wanneer deze in gebruik is.

Kom langs in één van onze winkels

Wilt u altijd verzekerd zijn van een vlekkeloos schone en glanzende vaat? Dan bent u bij Whirlpool aan het juiste adres. Kom langs in één van onze showrooms waar u de verschillende, unieke apparaten met eigen ogen kunt bewonderen. Daarnaast vertellen onze keukenadviseurs u graag meer over de technologieën van de verschillende Whirlpool vaatwassers.  

Terug
Sluiten