Zanussi keukenapparatuur - Keuken Kampioen
Zanussi

Zanussi keukenapparatuur voor de echte levensgenieter

Oven, vaatwasser, afzuigkap, magnetron: bij Keuken Kampioen vindt u alle soorten keukenapparatuur van het wereldwijd bekende merk Zanussi. Zoekt u inbouwapparatuur? Of juist losse apparaten? Het uitgebreide assortiment van Keuken Kampioen biedt iedere kok wat wils.

Wereldleider in huishoudelijke apparatuur

Bij Keuken Kampioen vindt u diverse keukenapparatuur van het merk Zanussi. Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur voor uw keuken? Bijvoorbeeld een koelkast, vrieskist, afzuigkap of combimagnetron? Dan is dit – van oorsprong Italiaanse – merk zeker het bekijken waard. Keuken Kampioen biedt u een uitgebreid assortiment.

Haal meer uit uw apparatuur

Zanussi oven

Italiaanse flair

In 1916 begon Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens. Al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. In de jaren ‘50 groeide het bedrijf onder leiding van Antonio's zoon uit tot 300 werknemers en stonden de innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. In de jaren ‘80 werd Zanussi onderdeel van het Zweedse Electrolux, maar bleef zijn apparaten ontwikkelen met Italiaanse kwaliteit en flair.

Zanussi kookplaat

Voor de levensgenieter

Zanussi was een echte levensgenieter. Daarom richt het technologische bedrijf zich sinds jaar en dag op de ontwikkeling van apparatuur – waaronder keukenapparatuur – die het leven eenvoudig maakt.  Zodat u tijd heeft om te genieten. Het bedrijf is zeer bedreven in het ontwerpen en bouwen van keukens. Naast de apparatuur die u bij Keuken Kampioen vindt, bouwt Zanussi ook keukens voor restaurants: Zanussi professional.  

Voor Zanussi naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen vindt u diverse keukenapparatuur van Zanussi. Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast, kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap of vrieskist? Een combimagnetron? Bezoek een showroom bij u in de buurt. Daar kunnen onze deskundige adviseurs u alles vertellen over de apparatuur van Zanussi. Bij Keuken Kampioen bent u bovendien verzekerd van messcherpe tarieven en snelle levering.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
KKN uitproberen

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten