kookplaten

Novy kookplaten

Novy in de keuken

Novy inductiekookplaten maken koken efficiënt, veilig en leuk. Novy biedt diverse soorten inductiekookplaten afhankelijk van jouw kookgewoontes en -wensen. Ook biedt het keukenmerk een systeem waarbij jij kookmodules met elkaar combineert zoals wokken of teppan yaki. Met Novy heb je gegarandeerd een kwaliteitsproduct in de keuken waarmee jij plezier aan koken beleeft en dat gemakkelijk en veilig in het gebruik is. Bovendien draagt het prachtige design bij aan een elegant uiterlijk van jouw keuken. Lees meer over Novy kookplaten bij Keuken Kampioen.

Wat zijn de mogelijkheden met Novy?

Inductiekoken is in opkomst. Het is een efficiënte, energiezuinige en veilige manier van koken. Bovendien geeft het gladde oppervlak van de inductiekookplaat een strakke uitstraling aan jouw keuken en is het gemakkelijk schoon te houden.

Novy biedt twee soorten inductiekookplaten:

  • Inductie Pro: bij deze serie kookplaten kies je zelf het aantal kookzones. Bovendien kun je deze kookzones met de Bridgefunctie desgewenst met elkaar combineren, waardoor je een groot oppervlak creëert, bijvoorbeeld voor een of meerdere grote pannen of een braadslede. Welke kookzones je koppelt, maakt niet uit. De kookplaat herkent de vorm, grootte en het aantal pannen en verhit alleen het panoppervlak.
  • Inductiedomino’s: met het dominosysteem combineer je vijf verschillende modules. Die modules bestaan uit twee breedtematen teppan yaki, twee typen inductiekookplaten met twee zones en een inductiewok. Bovendien biedt het dominosysteem de mogelijkheid de UP_SIDE werkbladafzuiging toe te voegen, een effectieve manier van afzuigen die voor een minimalistisch uiterlijk zorgt.

Novy’s InTouch

Met Novy’s unieke functionaliteit InTouch verbind je Novy apparaten draadloos met elkaar voor extra comfort en gebruiksgemak. Zo bedien je met InTouch vanaf de inductiekookplaat eenvoudig de afzuigkap.

Kom langs voor advies

Ben je geïnteresseerd in een Novy kookplaat en wil je meer weten? Of ze zelf uitproberen? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze showrooms. Onze adviseurs staan jou graag te woord en laten jou zien wat de mogelijkheden met Novy zijn.
 

Terug
Sluiten