Combi-magnetrons: twee apparaten in één
combi-magnetrons

Combi-magnetrons

In een combi-magnetron worden functies van een oven en magnetron gecombineerd. Zo kunt u eenvoudig maaltijden en ingrediënten ontdooien, opwarmen en bereiden in één apparaat.Een combi-magnetron koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment magnetrons vindt.

Zoekt u een combimagnetron?

Twee apparaten in één

Een combi-magnetron combineert de functies van een oven en magnetron. Dit wil zeggen dat u voor het opwarmen, ontdooien en bakken van producten gebruik kunt maken van hetzelfde apparaat. Dit maakt een combi-magnetron zeer praktisch en functioneel. Wij vertellen u graag meer over dit keukenapparaat. 

De voordelen van een combi-magnetron

Wanneer u voor een combi-magnetron kiest, kiest u voor een oven en magnetron in één. Dit wil zeggen dat dit apparaat over diverse functies beschikt, namelijk een opwarm- en ontdooifunctie, een grill-stand en een normale ovenfunctie. Het voordeel van een combi-magnetron is dat u in plaats van twee losse apparaten maar één apparaat hoeft aan te schaffen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte in uw keuken. 

Welke stand gebruik ik waarvoor?

Een combi-magnetron beschikt over verschillende functies, maar wanneer gebruikt u nu welke stand? 

1. Magnetronfunctie

De magnetronfunctie beschikt over verschillende opwarmstanden en een ontdooistand. De opwarmstand gebruikt u wanneer u bijvoorbeeld een kopje soep wilt opwarmen. Deze functie is niet geschikt wanneer producten moeten garen of rijzen. De ontdooistand gebruikt u logischerwijs om producten te ontdooien. 

2. Grill-stand

Wilt u uw eten van een knapperig korstje voorzien? Gebruik dan de grill-stand. Ook voor het bereiden van grote stukken vlees is deze stand aan te raden. 

3. Hetelucht

Met behulp van de hetelucht functie wordt er warme lucht gelijkmatig door de combi-magnetron verdeeld. Deze stand is uiterst geschikt om te bakken. 

Gerechten bereiden in een combi-magnetron

Wanneer u voor een combi-magnetron kiest, is het goed om te weten dat dit apparaat niet geschikt is voor het bereiden van meerdere maaltijden tegelijkertijd. U kunt gebruikmaken van de oven- of magnetronfunctie, maar niet van beide tegelijkertijd. Als u een echte kookfanaat bent en vaak grote maaltijden bereidt, is dit dus een overweging die u moet maken. 

Maak een afspraak

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste combi-magnetron? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag met uw zoektocht. Daarnaast profiteert u bij Keuken Kampioen van A-merken apparatuur voor de laagste prijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten