combi-magnetrons

Combi-magnetrons

In een combi-magnetron worden functies van een oven en magnetron gecombineerd. Zo kun jij eenvoudig maaltijden en ingrediënten ontdooien, opwarmen en bereiden in één apparaat.Een combi-magnetron koop je bij Keuken Kampioen, waar jij een ruim assortiment magnetrons vindt.

Zoek jij een combimagnetron?

Twee apparaten in één

Een combi-magnetron combineert de functies van een oven en magnetron. Dit wil zeggen dat jij voor het opwarmen, ontdooien en bakken van producten gebruik kunt maken van hetzelfde apparaat. Dit maakt een combi-magnetron zeer praktisch en functioneel. Wij vertellen jou graag meer over dit keukenapparaat. 

De voordelen van een combi-magnetron

Wanneer jij voor een combi-magnetron kiest, kies je voor een oven en magnetron in één. Dit wil zeggen dat dit apparaat over diverse functies beschikt, namelijk een opwarm- en ontdooifunctie, een grill-stand en een normale ovenfunctie. Het voordeel van een combi-magnetron is dat jij in plaats van twee losse apparaten maar één apparaat hoeft aan te schaffen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte in jouw keuken. 

Welke stand gebruik ik waarvoor?

Een combi-magnetron beschikt over verschillende functies, maar wanneer gebruikt je nu welke stand? 

1. Magnetronfunctie

De magnetronfunctie beschikt over verschillende opwarmstanden en een ontdooistand. De opwarmstand gebruik je wanneer je bijvoorbeeld een kopje soep wilt opwarmen. Deze functie is niet geschikt wanneer producten moeten garen of rijzen. De ontdooistand gebruik je logischerwijs om producten te ontdooien. 

2. Grill-stand

Wil jij jouw eten van een knapperig korstje voorzien? Gebruik dan de grill-stand. Ook voor het bereiden van grote stukken vlees is deze stand aan te raden. 

3. Hetelucht

Met behulp van de hetelucht functie wordt er warme lucht gelijkmatig door de combi-magnetron verdeeld. Deze stand is uiterst geschikt om te bakken. 

Gerechten bereiden in een combi-magnetron

Wanneer jij voor een combi-magnetron kiest, is het goed om te weten dat dit apparaat niet geschikt is voor het bereiden van meerdere maaltijden tegelijkertijd. Jij kunt gebruikmaken van de oven- of magnetronfunctie, maar niet van beide tegelijkertijd. Als je een echte kookfanaat bent en vaak grote maaltijden bereidt, is dit dus een overweging die jij moet maken. 

Maak een afspraak

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste combi-magnetron? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels. Onze adviseurs helpen jou graag met jouw zoektocht. Daarnaast profiteer jij bij Keuken Kampioen van A-merken apparatuur voor de laagste prijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten