Magnetrons: waar moet u op letten? – Keuken Kampioen
magnetron

Magnetrons

In een magnetron warmt u eenvoudig en snel gerechten op. Ook ideaal voor het snel ontdooien van producten. Een magnetron koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment magnetrons vindt.

Magnetron aanschaffen? Hier moet u op letten!

Met een magnetron verwarmt of ontdooit u binnen een mum van tijd uw kant-en-klare maaltijd of andere etenswaren. Daarom is een magnetron vaak een essentieel onderdeel van iedere keuken. Dit onmisbare keukenapparaat is echter verkrijgbaar in veel verschillende modellen waardoor het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. Wij helpen u hier graag bij en zetten daarom een aantal belangrijke dingen op een rijtje waar u op moet letten.

1. Type magnetron

Bedenk eerst goed van welke functies en mogelijkheden u graag gebruik wilt maken. Een normale magnetron kan vaak alleen maar etenswaren opwarmen en ontdooien. Wanneer u zoekt naar een keukenapparaat met meer mogelijkheden, is het slim om eens te kijken naar een combimagnetron. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook bakken, garen en grillen.

2. De inhoud

Magnetrons zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bedenk daarom goed hoe groot de schalen zijn die u wilt gebruiken en kies daar de inhoud op uit. En hoe groter het model is, hoe groter het draaiplateau.

3. De verschillende programma's

Het ene model is slimmer dan de andere. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een magnetron een geheugentoets heeft waarmee u eerder gebruikte instellingen kan gebruiken. Ook kan een magnetron voorzien zijn van een ontdooi- of kookprogramma. Deze zal dan op basis van het gewicht van het voedsel zelf gaan ontdooien of koken. Bovendien zijn bepaalde varianten ook uitgerust met kinderbeveiliging, wel zo veilig!

4. Het soort bediening

Ook de bediening kan per model verschillen. Het ene model is bijvoorbeeld voorzien van tiptoetsbediening terwijl het andere weer draai- of drukknoppen heeft. Wat vindt u het handigst en mooist?

5. Het vermogen

Een basismagnetron heeft vaak een maximaal vermogen tussen de 600 en 1100 Watt. Bekijk goed wat het maximaal vermogen is, en bedenk of dit voor u voldoende is. Ontdooien heeft vaak een lager vermogen nodig dan wanneer u gaat koken.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de verschillende soorten magnetrons? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze!

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten