magnetron

Magnetrons

In een magnetron warm jij eenvoudig en snel gerechten op. Ook ideaal voor het snel ontdooien van producten. Een magnetron koop je bij Keuken Kampioen, waar je een ruim assortiment magnetrons vindt.

Magnetron aanschaffen? Hier moet jij op letten!

Met een magnetron verwarm of ontdooi je binnen een mum van tijd jouw kant-en-klare maaltijd of andere etenswaren. Daarom is een magnetron vaak een essentieel onderdeel van iedere keuken. Dit onmisbare keukenapparaat is echter verkrijgbaar in veel verschillende modellen waardoor het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. Wij helpen jou hier graag bij en zetten daarom een aantal belangrijke dingen op een rijtje waar jij op moet letten.

1. Type magnetron

Bedenk eerst goed van welke functies en mogelijkheden jij graag gebruik wilt maken. Een normale magnetron kan vaak alleen maar etenswaren opwarmen en ontdooien. Wanneer je zoekt naar een keukenapparaat met meer mogelijkheden, is het slim om eens te kijken naar een combimagnetron. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook bakken, garen en grillen.

2. De inhoud

Magnetrons zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bedenk daarom goed hoe groot de schalen zijn die jij wilt gebruiken en kies daar de inhoud op uit. En hoe groter het model is, hoe groter het draaiplateau.

3. De verschillende programma's

Het ene model is slimmer dan de andere. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een magnetron een geheugentoets heeft waarmee jij eerder gebruikte instellingen kan gebruiken. Ook kan een magnetron voorzien zijn van een ontdooi- of kookprogramma. Deze zal dan op basis van het gewicht van het voedsel zelf gaan ontdooien of koken. Bovendien zijn bepaalde varianten ook uitgerust met kinderbeveiliging, wel zo veilig!

4. Het soort bediening

Ook de bediening kan per model verschillen. Het ene model is bijvoorbeeld voorzien van tiptoetsbediening terwijl het andere weer draai- of drukknoppen heeft. Wat vind jij het handigst en mooist?

5. Het vermogen

Een basismagnetron heeft vaak een maximaal vermogen tussen de 600 en 1100 Watt. Bekijk goed wat het maximaal vermogen is, en bedenk of dit voor jou voldoende is. Ontdooien heeft vaak een lager vermogen nodig dan wanneer jij gaat koken.

Maak een afspraak

Wil jij meer weten over de verschillende soorten magnetrons? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen. Onze adviseurs helpen jou graag bij jouw keuze!

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten