koelkasten

Een Siemens koelkast: voor iedere keuken

Met Siemens koelkasten is er voor elke keuken een passende oplossing.

Innovatieve technieken zorgen ervoor dat jouw levensmiddelen langer vers en lekker blijven met Siemens koelkasten.

Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen de temperatuur regelen, maar ook de luchtvochtigheid, zodat jij de perfecte omstandigheid voor jouw etenswaar creëert. Siemens koelkasten zijn gemakkelijk in het gebruik door uittrekbare of schuiflades en verlichting in de donkerste hoekjes.

Lees hier wat de koelkasten van Siemens jou allemaal te bieden hebben.

Welk model kiest jij?

Bij Siemens kies je een model dat bij jouw wensen en jouw keuken past. Bijvoorbeeld een inbouwkoelkast om volledig te integreren in jouw keukendesign.  Of een compacte onderbouwkoelkast die geschikt is om onder het aanrecht te plaatsen, de perfecte oplossing voor een kleinere keuken. 
Heb jij meer ruimte tot jouw beschikking? Dan biedt Siemens vrijstaande koelkasten in vele maten en materialen die absoluut gezien mogen worden. En wil je naast koelen ook graag een ijsblokje in jouw drankje of jouw brood invriezen, dan zijn er koelkasten met een klein vriesvakje.

Met Siemens EasyAccess altijd overzicht

Kom je ook wel eens etenswaar in jouw koelkast tegen waarvan je het bestaan vergeten was? Dat is nu verleden tijd. Met easyAccess trek je het planchet van glas naar buiten, zodat jij een compleet overzicht heeft van al jouw levensmiddelen.

Innovatie voor lekker lang vers

Siemens heeft ook een aantal innovatieve technieken ontwikkeld om jouw etenswaar langer vers te houden. Bijvoorbeeld de schuiflades met de 0°C-zone vitaFresh. Deze functie zorgt ervoor dat jouw groente en fruit op de ideale temperatuur vers gehouden worden. Of de koude opslagzone coolBox waarmee je vis en vlees tot twee keer toe langer vers houdt. Met de hydroFresh-box schuiflades met luchtvochtigheidsregeling creëer je de ideale bewaaromstandigheden voor fruit en groente en blijven ze tot twee keer langer vers.

Altijd koud water!

Houd jij van lekker vers en koel water? Dan kun je kiezen voor de geïntegreerde waterdispenser. Hiermee kun je snel en gemakkelijk heerlijk vers water tappen.
 

Meer weten over Siemens?

Wil je meer informatie of advies over Siemens koelkasten, breng dan een bezoek aan één van onze vele showrooms. Onze adviseurs helpen jou graag met de juiste keuze.

 

Terug
Sluiten