Een Siemens koelvriescombinatie voor extra flexibiliteit en comfort

Een Siemens koelvriescombinatie is uitstekend voor het langer behouden van etenswaren. Daarnaast houd je ruimte over door de combinatie tussen vries en koeling.

Een Siemens koelvriescombinatie bied jou verscheidenheid, flexibiliteit en comfort in de keuken. Ook op het gebied van design blijft niets te wensen over met een Siemens koelvriescombinatie. Jij bepaalt hoeveel ruimte je nodig hebt voor koelen en invriezen, welke uitstraling het apparaat heeft en van welke innovatieve functies het is voorzien. Siemens heeft altijd een passend model voor jouw keuken. Wie vertellen jou graag meer over de koelvriescombinaties van Siemens.

 

Welk model kies jij?

Ben jij op zoek naar een compact, vrijstaand exemplaar dat je overal kwijt kunt en gemakkelijk te installeren is? Dit is de perfecte oplossing voor een kleinere keuken of wanneer je een extra koelkast wilt naast jouw huidige. Wanneer je de ruimte hebt en houdt van een strak geheel, is een inbouwkoelkast aan te raden. De koelvriescombinatie gaat dan volledig op in jouw keukendesign voor een extra luxe uitstraling.

Jouw levensmiddelen langer vers met iSensoric

Jouw levensmiddelen blijven onder ideale omstandigheden langer vers dankzij het innovatieve iSensoric. De freshSense functie meet de temperatuur in en buiten de koelkast en past deze automatisch aan. De hyperFresh functie houdt jouw verse groenten, zuivel en vleeswaren tot wel drie keer langer vers met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. De sensoren in de Siemens koelvriescombinaties zorgen er ook voor dat jij het vriesvak niet meer hoeft te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. De noFrost functie gaat ijsvorming aan de binnenkant van het vriesgedeelte tegen.

Siemens vriezers

Wanneer je meer ruimte nodig hebt voor jouw diepvriesproducten, bieden de vrieskasten van Siemens uitkomst. Ook hier heb je keuze uit vrijstaande exemplaren en inbouwvriezers. Er zijn veel verschillende groottes en uitrustingsvarianten zodat je altijd een model vindt dat optimaal in jouw keuken past. Praktische extra’s maken Siemens vriezers nog makkelijker in gebruik. Voorbeelden hiervan zijn LED-verlichting, een ijsdispenser voor ijsblokjes en varioZone voor het flexibel indelen van jouw vriezer.

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie of advies over Siemens koelvriescombinaties en vriezers, breng dan een bezoek aan een van onze vele showrooms. Onze adviseurs helpen jou graag met de juiste keuze.