Een groot kookgenot met Siemens kookplaten

Siemens kookplaten zijn innovatief en hierdoor wordt koken echt een beleving.

Het maakt niet uit voor welke soort kookplaat jij kiest, want je hebt gegarandeerd veel kookplezier met een Siemens kookplaat. De ruime keuze uit het assortiment zorgt ervoor dat jij een kookplaat kunt kiezen die aansluit bij jouw manier van koken en al jouw wensen.

Daarnaast kun je zelf de samenstelling van jouw kookplaat bepalen door bijvoorbeeld het aantal branders aan te passen. Koken is niet slechts een kwestie van kunst, maar ook van de perfecte techniek. 

Optimaal gebruik en plezier met Siemens kookplaten

Met de verschillende functies die Siemens toepast op de kookplaten kun je bijvoorbeeld niet alleen energie besparen, maar is aanbranden van jouw voedsel ook verleden tijd. Met de braadsensor plus wordt jouw groente beetgaar en worden vis en vlees precies goed bruin. Zo hoef je bijna niet meer op het eten te letten dankzij deze praktische sensoren. Wanneer je voor koken op inductie kiest, kun je zelfs kiezen voor een kookplaat zonder specifieke kookzone met de freeInduction. Deze kookplaat herkent automatisch de pan en grootte. Zo kun je pannen op het fornuis plaatsen waar je maar wilt en door het TFT-scherm met touch-functie kun je precies zien wat er op een kookzone gebeurt. Lekker flexibel en heel innovatief!

Inductie of toch iets anders?

Siemens biedt een gevarieerd assortiment als het gaat om kookplaten. Iedere persoon kookt weer anders en vindt een andere manier van koken fijn. De één kookt misschien liever op gas, terwijl de ander de voorkeur geeft aan inductie. Dit merk heeft het allemaal:

  • Inductie. Bij deze manier van koken wordt alleen de bodem van de pan verwarmd. Hierdoor blijft de kookplaat koel, terwijl de pan direct heet wordt. Dit is een veilige, snelle en hygiënische manier om te koken.
  • Gas. Traditie ontmoet innovatie. Kies voor het aantal branders dat jij nodig hebt en eventueel voor een mooie wokbrander in het midden. 
  • Keramisch. Met een glaskeramische kookplaat worden jouw pannen snel verwarmd en de plaat kan makkelijk schoongemaakt worden. Daarnaast kun je de temperatuur van de branders heel precies regelen met 17 vermogensstanden.
  • Domino. Combineer verschillende kookelementen, zoals een grill, een powerWok of een Teppanyaki plaat. Het kan allemaal met een domino kookplaat.

Bezoek de showroom

Ben je benieuwd naar de kookplaten van het merk Siemens? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms van Keuken Kampioen. Onze adviseurs helpen jou graag en geven jou ook uitgebreid, deskundig advies over alle kookplaten of eventuele andere keukenapparatuur.