magnetrons

Een Siemens magnetron: jouw keukenhulp

Een Siemens magnetron is een handige hulp in jouw keuken voor al jouw gerechten. Je kunt opwarmen, koken en zelfs bakken met Siemens magnetrons.

Wanneer je bijvoorbeeld een magnetron met ovenfunctie combineert, krijg je de beste bakresultaten.

Kook je jouw groente in de magnetron, dan blijven smaak en vitamines intact omdat jij maar weinig water nodig hebt.

Lees hier over de mogelijkheden en innovatieve technieken van Siemens magnetrons die het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maken.

 

Welk model kies jij?

Een magnetron wordt allang niet alleen maar gebruikt om voedsel te ontdooien of op te warmen. Je kunt complete gerechten bereiden. Groente bijvoorbeeld kook je met weinig water, zodat niet alleen de vitamines behouden blijven maar ook de smaak.

Kies je voor een combi-magnetron, dan kun je tijdens het bakken en braden zelfs de bereidingstijd verkorten wanneer je de oven en magnetron tegelijkertijd gebruikt. Siemens magnetrons zijn verkrijgbaar als inbouwapparaat voor een mooie strakke uitstraling of als vrijstaand model dat je plaatst waar jij wilt en waar alleen een stopcontact voor nodig is.

Lekker snel

Als je kiest voor een Siemens magnetron, kies je voor een aantal handige functies die het koken een stuk gemakkelijker maken. Zoals de varioSpeed-functie waarmee je de baktijd met de helft verkort doordat je de magnetron en oven tegelijkertijd gebruikt. En met coolStart hoef je de oven niet voor te verwarmen waardoor je tijd in de keuken bespaart.

Lekker mals en knapperig

Naast de tijdsbesparing, zorgen Siemens magnetrons ook voor smakelijke gerechten. Met de pulseSteam-functie wordt er tijdens het bakken stoom toegevoegd. De buitenkant, van bijvoorbeeld het vleesgerecht, wordt lekker knapperig, terwijl het vlees van binnen heerlijk mals is.

Schoonmaken doet het apparaat zelf

Magnetrons en ovens kunnen in het gebruik behoorlijk vies worden door vet en etensresten. Met de activeClean® pyrolyse functie worden deze resten verbrand waarna ze gemakkelijk weg te halen zijn met een schone doek. Gemak dient de mens!

Meer weten over Siemens magnetrons?


Wil je meer informatie of advies over Siemens magnetrons, breng je dan een bezoek aan één van onze vele showrooms. Onze adviseurs helpen jou graag met de juiste keuze.

 

Terug
Sluiten