Een Siemens oven: innovatief en slim

Met een Siemens oven bereid je gerechten op een heerlijke manier en met sommige modellen kun je zelfs heel gezond koken!

Het merk is innovatief en slim, en dit is ook terug te zien in de Siemens ovens.

Met dit merk heb je keuze uit verschillende soorten ovens, zoals mooie inbouwovens, compacte ovens, ovens met magnetron en stoomovens.

Daarnaast zijn deze allemaal los te verkrijgen, zodat jij altijd jouw keuken kunt voorzien van een Siemens oven.

 

Een verrijking van jouw keuken

Bereid jouw gerechten met een maximale smaak in de helft van de tijd. Wanneer je bijvoorbeeld een gezin heeft en altijd druk in de weer bent, is het fijn als je minder tijd hoeft te besteden aan het bereiden van een gerecht.

Kies dan voor een Siemens oven met de functie varioSpeed. Met deze functie worden jouw gerechten smaakvol bereid in de helft van de tijd, en dat met één druk op de knop! Naast deze functie biedt dit merk ook nog vele andere functies, zoals fullSteam en activeClean.

Bij deze laatste functie gebruikt de oven hoge temperaturen om achtergebleven restjes in as te veranderen. Hierna hoef je de ovenruimte alleen nog maar met een schone doek af te nemen, erg praktisch en innovatief!

Een Siemens oven in het geheel opnemen

Een Siemens oven biedt vele mogelijkheden. Zo kun je de oven laten inbouwen of los aanschaffen, zodat je er ook een kunt kopen als jij op zoek bent naar alleen een nieuwe oven.

Daarnaast kun je ovens van dit merk ook laten inbouwen in een complete keuken. Zo sluit de oven mooi aan en vormt het een mooi geheel met de rest van jouw keuken. De soorten ovens waaruit jij kunt kiezen zijn oneindig: van stoomovens tot aan ovens met en zonder magnetron.

Bedenk wat voor soort gerechten je vaak in een oven bereidt en kies een oven die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Duurzaam en compact

Alle nieuwe ovens van dit merk verbruiken weinig energie en vallen in energieklasse A of hoger. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook fijn voor jouw energierekening.

Verder kun je bij dit merk kiezen voor verschillende hoogtes van 45 tot 60 centimeter. Hierdoor past in iedere keuken een model wat goed aansluit bij de ruimte om gebruik te kunnen maken van een oven.

Bezoek de showroom

Met een Siemens oven heb je oneindig veel keuzes en mogelijkheden. Breng daarom een bezoek aan één van onze showroomsom te zien welke oven goed aansluit bij jouw wensen. Onze adviseurs helpen jou graag en geven jou een uitgebreid, deskundig advies.