Smeg kookplaten

Smeg afzuigkappen: stijlvol en functioneel

De Smeg afzuigkappen hebben een optimaal gebruiksgemak dat perfect gecombineerd wordt met een mooi design. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende typen en formaten Smeg afzuigkappen. In het assortiment hebben de units verschillende kwaliteiten, vormen en formaten. Zo kun je een afzuigkap kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen en kookstijl.

Functionaliteit en design gaan perfect samen

Bij de afzuigkappen van Smeg worden de nieuwste technologieën gebruikt in combinatie met een opvallend design. Hierdoor heeft jouw afzuigkap altijd een bijzonder mooie uitstraling met een ideale afzuigcapaciteit. Ook zijn de units geluidloos, zodat je niet alleen kunt genieten van het koken, maar bijvoorbeeld ook van jouw visite tijdens het koken. Kies voor een afzuigkap met afmetingen tussen de 60 en 150 cm die perfect aansluit bij de grootte van jouw kookplaat. Door de diversiteit aan afmetingen is er voor iedere keuken een perfecte oplossing te vinden.

De perfecte Smeg afzuigkap voor bij jouw kookplaat

Iedere keuken heeft een andere indeling en hierdoor hebben kookplaten verschillende plekken in de keuken. Daarom heeft Smeg verschillende afzuigkappen, zodat bij iedere indeling van de keuken een geschikt model afzuiging te vinden is. Je kunt kiezen uit:

  • Integreerbaar: Deze afzuigkappen worden helemaal geïntegreerd in jouw keuken. De units kunnen gedeeltelijk of geheel weggewerkt worden, waardoor deze nauwelijks of niet meer zichtbaar zijn. Denk hierbij aan een vlakscherm-, werkblad, kookplaat of plafondafzuigkap. Dit zorgt voor een strak geheel en de verschillende soorten integreerbare afzuigkappen zorgen ervoor dat er wel een model te vinden is dat toepasbaar is voor jouw keukenindeling.
  • Schouw afzuigkap: Hierbij kun je kiezen uit een eiland- of wandschouw. Een eilandschouw is ontworpen voor een keukenindeling met eiland. De wandschouw wordt, zoals de naam het al zegt, tegen de wand geplaatst en is ideaal wanneer de kookplaat tegen de muur is geplaatst. Deze afzuigkappen zijn zichtbaar en worden dus minder geïntegreerd, maar door het design staan ook deze afzuigkappen goed in jouw keuken.

Kom naar de winkel

Wil je graag een afzuigkap van het merk Smeg, maar vraag jij je af welke de meest geschikte is voor uw keukenindeling? Bezoek dan een van onze showrooms. Onze adviseurs vertellen jou graag alles over de mogelijkheden die jij hebt met een Smeg afzuigkap om jou te helpen bij jouw keuze.