fornuizen

Smeg fornuizen

Smeg fornuizen

Smeg fornuizen combineren een authentieke uitstraling met hedendaags design. Daarbij geniet je van een optimaal gebruikscomfort door de combinatie van oven en kookplaat met een Smeg fornuis. De functionele fornuizen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Hier lees je er meer over.

Welk type kookplaat kies jij?

De fornuizen van Smeg zijn verkrijgbaar in combinatie met een gas-, inductie-, of keramische kookplaat. Hier lichten wij de voordelen van ieder type kookplaat kort voor jou uit, zodat jij gemakkelijk de beste keuze voor jouw keuken maakt.
Gaskookplaat
De traditionele manier van koken is door middel van vuur. Op de gietijzeren pannendrager bereid je de heerlijkste gerechten en reguleer je temperatuur van het vuur snel en gemakkelijk. Deze fornuizen zijn voorzien van een vangschaal die uit één geheel bestaat. Hierdoor reinig je de kookplaten eenvoudig en snel.
Inductiekookplaat
Koken op inductie is een zuinige manier van koken. De kookzones worden alleen verhit zodra ze in aanraking komen met een pan. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren en kun jij je ook niet branden aan de hete kookplaat. Bovendien verwarmen de kookzones zich erg snel zodra jij er een pan op plaatst.
Keramische kookplaat
Op een keramische kookplaat verhitten metalen spiralen de kookzones door middel van elektriciteit. Het egale oppervlak is eenvoudig schoon te maken en er bestaat geen gevaar van vlam-in-de-pan. 

Een bijzonder design

Ben je op zoek naar een bijzonder design? Dan ben je bij Smeg aan het juiste adres. De elegante fornuizen zijn een stijlvolle toevoeging aan iedere keuken. In het assortiment vind je zowel moderne als kleurrijke exemplaren. De moderne fornuizen hebben een strakke uitstraling en een zilveren of zwarte kleur. Wil je iets meer leven aan de keuken toevoegen? Kies dan voor een van de kleurrijke exemplaren. Groen, oranje, rood of geel: niets is te gek bij Smeg. Dankzij deze gezellige kleuren is het fornuis een echte eyecatcher in jouw keuken. Bovendien kun je alle Smeg fornuizen prachtig combineren met andere keukenapparatuur van dit merk.

Kom naar een van onze showrooms

Ben je op zoek naar een nieuw fornuis voor jouw keuken en ben je benieuwd naar de modellen van Smeg? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in dit overzicht. Hier staat altijd een professionele adviseur voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou een passend advies te geven.

Terug
Sluiten