magnetrons

Smeg magnetrons

Elegantie met Smeg magnetrons

Smeg magnetrons zijn elegant en door de neutrale kleuren een goede toevoeging aan iedere keuken. De uitzonderlijke uitstraling van de apparaten, waar dit merk om bekend staat, zie je ook terug in de vormgeving van de Smeg magnetrons. Kies uit een breedte van 45 cm of voor een inbouwmaat van 38 cm en het design dat aansluit bij al jouw wensen. Ontdek alle mogelijkheden die jij hebt met de magnetrons van Smeg.

Handige functies van Smeg magnetrons

Smeg magnetrons zijn naast een elegante blikvanger een echte keukenhulp. Deze apparaten zorgen ervoor dat jouw maaltijd snel opgewarmd wordt of ontdooit bijvoorbeeld brood of ander voedsel dat jij snel nodig heeft bij het maken van jouw maaltijd. Door de vele handige functies van Smeg magnetrons wordt koken nog makkelijker. Een aantal opties die je hebt:

  • Quick start functie: de magnetron doet het werk voor jou. Door met één druk op de knop te kiezen uit een van de voorgeprogrammeerde opties stelt de magnetron automatische de temperatuur en tijd in.
  • Vapor Clean functie: maakt het reinigen en onderhoud van de magnetron nog gemakkelijker. Wanneer je water in de Vapor Clean cirkel doet en dit programma selecteert, zal de oven het water omzetten in stoom, waardoor het vuil in de oven los wordt gestoomd. Hierna kun je gemakkelijk al het vuil uit de magnetron verwijderen.
  • Eco-logic functie: verlaagt de aansluitwaarde tot onder 3 kW en hierdoor kun je meerdere apparaten tegelijkertijd aansluiten op één stroomgroep.

Smeg combi-magnetrons: twee apparaten in één

Naast magnetrons heb je bij Smeg ook de mogelijkheid om een oven en magnetron te combineren, ook wel combi-magnetrons genoemd. Twee apparaten in één, waardoor je minder ruimte nodig hebt in de keuken en toch beide functies kunt gebruiken. Warm gemakkelijk jouw eten op of bereid een heerlijke ovenmaaltijd. Ook zorgt deze combinatie ervoor dat jou maaltijden op een efficiënte manier in een korte tijd bereidt. Alle combi-magnetrons van dit merk hebben een breedte van 45 cm en kunnen hierdoor perfect gecombineerd worden met andere keukenapparatuur van Smeg.

Kom naar de winkel

Wanneer je op zoek bent naar een magnetron of combi-magnetron met een elegante uitstraling, dan is een Smeg magnetron een goede keuze. Bekijk de mooie designs van dit merk in een van onze showrooms en vraag eventueel deskundig advies aan een van onze adviseurs. Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Terug
Sluiten