ovens

Smeg ovens

Smeg ovens: gebruiksgemak en comfort staan voorop

Bij Smeg ovens vinden ze het belangrijk dat een oven eenvoudig is in het gebruik. Door de duidelijke functies en handige instructies weet je direct wat je moet doen bij een Smeg oven. Kies bij dit merk uit verschillende formaten, typen en mogelijkheden. Door het ruime assortiment kun je zeker een oven  vinden die past bij jouw wensen en in jouw keuken. Met een Smeg oven bereid je makkelijk en snel jouw gerechten in de oven.

Bij Smeg ovens zit het verschil in de details

De ovens van Smeg zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals glas, roestvrijstaal en een emaille beschermlaag. Alle materialen worden perfect met elkaar gecombineerd waardoor de ovens jarenlang meegaan. Sommige ovens onderscheiden zich door een uniek design. Ook hebben ze verschillende afmetingen, functionaliteiten en zijn de ovens makkelijk in het gebruik. Dit is echter nog niet alles, want de ovens zijn ook duurzaam. In het assortiment vind je ovens die tot wel 30% minder verbruiken dan energieklasse A. Ieder detail maakt de Smeg ovens tot een oven waarvan je jarenlang plezier heeft.

Het juiste formaat Smeg oven

Smeg ovens hebben verschillende formaten van 38 tot 90 cm. Hierdoor kun je een formaat kiezen dat past in jouw keuken. Bij een kleine keuken is het slimmer om een klein formaat te kiezen, zodat je genoeg ruimte overhoudt voor eventueel andere apparaten. In een grote keukenruimte heb je natuurlijk meer keuze. Kun je kiezen tussen de verschillende formaten? Bedenk dan welk formaat je nu hebt en of je hier tevreden mee bent. In een grote oven kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een heerlijke hele kip bereiden. Met het grootste formaat oven hoef je niet te passen en te meten, want alles past zonder problemen in de oven.

Meer weten over Smeg ovens?

Wil je graag meer informatie over de functionaliteiten en typen van Smeg ovens? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keuken Kampioen. Hierin leest je alles over de Smeg ovens en eventueel andere keukenapparaten waar jij naar op zoek bent voor jouw (nieuwe) keuken.

Terug
Sluiten