vaatwassers

Smeg vaatwassers

Schone vaat met Smeg vaatwassers

Smeg vaatwassers geven jou de beste resultaten voor jouw vaat, gecombineerd met een laag energieverbruik. Uit de verschillende formaten in het assortiment kies je de perfecte Smeg vaatwasser. Door de innovatieve technologieën wordt jouw vaat niet alleen schoon, maar wordt ook alles droog. In het assortiment kun je kiezen uit verschillende modellen, zodat jij een Smeg vaatwasser kunt kiezen die past bij jouw wensen.

Smeg vaatwassers voor een optimaal resultaat

De vaatwassers van Smeg kunnen dankzij hun slimme technologieën de vaat perfect schoon en droog krijgen. Alle vaatwassers van dit merk hebben een Orbital of SwingWash sproeiarm systeem. Dit is een dubbele sproeiarm onderin de vaatwasser. Door middel van de dubbele sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de vaatwasser. Hierop zitten geïntegreerde waterjets die zorgen dat het water met de grootste precisie in de vaatwasser verdeeld wordt. Dit zorgt voor een sublieme kwaliteit van reiniging en dat gebeurt bijna geluidloos. Daarnaast zijn de Smeg vaatwassers energiezuinig en hebben alle vaatwassers ten minste een A+ energielabel. Goed voor het milieu en jouw portemonnee.

Voor iedere keukeninrichting een Smeg vaatwasser

Het assortiment Smeg vaatwassers biedt verschillende modellen, zodat jij een type kunt aanschaffen dat past bij jouw keuken. Graag zetten we de keuzemogelijkheden voor jou op een rij:

  • Afmetingen: de vaatwassers hebben een afmeting van 45, 60 of 90 cm.
  • Couverts: hiermee wordt bedoeld dat je kunt aangeven voor hoeveel personen de vaatwasser de vaat schoonmaakt. Wanneer je een huishouden heeft van twee personen, dan heb je dus twee couverts nodig.
  • Indeling: een besteklade of een bestekbak. De besteklade bevindt zich bovenin het apparaat en de bestekbak onderin. Met een besteklade houd je meer ruimte onderin over om bijvoorbeeld borden te plaatsen. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld vier couverts hebt.
  • Plaatsing: de vaatwassers van Smeg kunnen ingebouwd worden of zijn vrijstaand. Kies voor een ingebouwd model om de vaatwasser te integreren in jouw keuken. Is dit niet mogelijk? Dan past een vrijstaand model altijd perfect.

Kom naar de winkel

Ben je benieuwd naar de vaatwassers van Smeg en de mogelijkheden van dit merk? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor jou klaar om je alles te vertellen over de mogelijkheden van de Smeg vaatwassers. Ook kunnen zij jou helpen bij het maken van een keuze voor een vaatwasser door het geven van deskundig advies.

Terug
Sluiten