accessoires

Accessoires

Wil je jouw afzuigkap schoonmaken? Bij Keuken Kampioen vind je afzuigkap schoonmaakmiddelen van Bling. De samenstelling van Bling zorgt voor een perfecte hygiëne en een stralende afzuigkap.

Zoekt u accessoires?

Bling is een uniek schoonmaakmiddel, speciaal ontwikkeld voor jouw keuken en geschikt voor dagelijks gebruik en onderhoud. De samenstelling van Bling zorgt voor een perfecte hygiëne en een stralende keuken.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten