accessoires
accessoires

Accessoires

Wilt u uw afzuigkap schoonmaken? Bij Keuken Kampioen vind u afzuigkap schoonmaakmiddelen van Bling. De samenstelling van Bling zorgt voor een perfecte hygiëne en een stralende afzuigkap.

Zoekt u accessoires?

Bling is een uniek schoonmaakmiddel, speciaal ontwikkeld voor uw keuken en geschikt voor dagelijks gebruik en onderhoud. De samenstelling van Bling zorgt voor een perfecte hygiëne en een stralende keuken.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten