vaatwasser-volledig-geintegreerd

Volledig geïntegreerde vaatwasser

De naam zegt het al: een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt volledig geïntegreerd in jouw keuken. Van buitenaf is niet te zien dat zich achter het kastdeurtje een vaatwasser bevindt. Het bedieningspaneel is weggewerkt aan de bovenzijde van de deur. Een volledig geïntegreerde vaatwasser kopen die bij jouw wensen past, doe jij bij Keuken Kampioen.

Zoek jij een volledig geïntegreerde vaatwasser?

Ben je op zoek naar een volledig geïntegreerde vaatwasser? Bij Keuken Kampioen vind jou inbouw vaatwassers van bekende merken zoals Bauknecht en Siemens.

Volledig geïntegreerde vaatwassers: een toegevoegde waarde voor jouw keuken 

Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt het apparaat volledig weggewerkt in jouw keuken. Wanneer je niet wilt dat de afwasmachine de uitstraling van jouw keuken verstoord, is een volledig geïntegreerde vaatwasser dé oplossing. Doordat de vaatwasser achter een frontje verstopt zit, gaat de vaatwasser geheel in de ruimte op. Wij vertellen jou hier graag meer over. 

Populair bij alle keukenstijlen 

De volledig geïntegreerde vaatwasser is sinds de laatste jaren het meest populaire type vaatwasser. De reden hiervan is dat de vaatwasser in zijn totaliteit wordt weggewerkt in de stijl van de keuken. Hierdoor zie je vanaf de buitenkant niet waar de vaatwasser zich bevindt. Omdat de stijl van uw gehele keuken centraal komt te staan, is dit voor vrijwel iedere keukenstijl een toegevoegde waarde. Geïntegreerde vaatwassers zien we dan ook in alle keukenstijlen: van modern tot klassiek en van landelijk tot design. 

(Half) geïntegreerde vs. Volledig geïntegreerde vaatwassers

Doordat de benamingen ‘half geïntegreerde vaatwasser’ en ‘volledig geïntegreerde vaatwasser’ erg op elkaar lijken, worden deze vaak door elkaar gehaald. Echter, er zit wel degelijk een verschil tussen beide varianten. Dit verschil zit in de zichtbaarheid van het bedieningspaneel.

Bij een geïntegreerde vaatwasser blijft het bedieningspaneel namelijk bovenin de deur van de vaatwasser in zicht. Het voordeel hiervan is dat onder andere de resttijd van het programma zichtbaar is wanneer de vaatwasser aan staat.

Het bedieningspaneel van een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt daarentegen onzichtbaar in de bovenrand van de vaatwasser verwerkt. Dit type wordt hierdoor vaak mooier gevonden. 

Maak een afspraak

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van een volledig geïntegreerde vaatwasser in jouw keuken? Maak dan nu een afspraak en laat onze adviseurs jou voorzien van deskundig advies. Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit een ruim assortiment aan volledig geïntegreerde vaatwassers en profiteer je bovendien van A-merken apparatuur voor de laagste prijs.

 

 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten