Amerikaanse koelkast: praktisch en opvallend - Keuken Kampioen
amerikaanse-koelkast

Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast, ofwel side-by-side koelkast, is een brede koelkast met twee deuren naast elkaar. Vaak is dit type koelkast voorzien van extra's, zoals de mogelijkheid om gekoeld water te tappen. Een Amerikaanse koelkast koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment koelkasten vindt.

Amerikaanse koelkast: een eyecatcher in uw keuken

De Amerikaanse koelkast (ook wel side by side genoemd) is een groot, praktisch en vooral opvallend apparaat in uw keuken. Amerikaanse koelkasten worden gekenmerkt door twee langwerpige deuren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Prachtig voor in moderne en design keukens. Wij vertellen u graag meer over dit type koelkast.

Koelen en vriezen

De Amerikaanse koelkast bevat zowel een koel- als vriesgedeelte. In de meeste koel- vriescombinaties bevinden deze twee gedeeltes zich onder elkaar. In de Amerikaanse koelkast is dit meestal niet het geval en zitten de onderdelen naast elkaar. Heeft u liever een groter koel- dan vriesgedeelte? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een koelgedeelte dat breder is dan het vriesgedeelte.

De voordelen van een Amerikaanse koelkast

Benieuwd wat dit type koelkast u te bieden heeft? Hieronder staan de voordelen op een rijtje:

  • Groot. Een Amerikaanse koelkast heeft veel opbergruimte, zelfs bijna het dubbele van een gewone vrijstaande koelkast. Daarnaast is de koelkast dankzij de verschillende vakken, lades en planken zeer praktisch in te richten. 
  • IJsmachine. Vrijwel iedere Amerikaanse koelkast is voorzien van een ijsmachine en koud water dispenser. Hiermee beschikt u altijd over koudwater, ijsblokjes of geschaafd ijs. Ideaal voor een heerlijk koud drankje in de zomer. 
  • Technische snufjes. Houdt u van luxe en nieuwe technische snufjes? Dan zit u bij een Amerikaanse koelkast zeker goed. Dit type koelkast is voorzien van gewilde functies, zoals een 0-graden zone, een snelvrieszone en een dynamische zone die ervoor zorgt dat iedere plek in het koelgedeelte precies even koud is. 
  • Eyecatcher. Naast de praktische voordelen van deze koelkast is dit apparaat ook qua uiterlijk een ware toevoeging voor uw keuken. De stoere en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling maakt dat deze koelkast direct in het oog springt. 

Maak een afspraak

Benieuwd of een Amerikaanse koelkast iets voor u is? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Maak nu een afspraak en laat u adviseren door onze adviseurs. Bij Keuken Kampioen profiteert u van A-merken apparatuur voor de laagste prijs.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten