Koel-vriescombinatie

Ben jij op zoek naar een koel vriescombinatie? Bij Keuken Kampioen vind je koel vriescombinaties van bekende merken zoals Samsung en Bauknecht. Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in koel vriescombinaties. Bel ons of bezoek een van onze winkels als jij hulp wilt bij het kopen van een koel vriescombinatie. Indien gewenst kan Keuken Kampioen ook voor u de koel vriescombinatie deskundig en voordelig monteren.

Koel- en vriescombinaties: waar moet u op letten?

Een koel- en vriescombinatie is een combinatie van een koelkast en een vriezer. Een koel- en vriescombinatie is dan ook ideaal wanneer je geen ruimte heeft voor zowel een koelkast als vriezer. Maar waar moet je op letten en wat zijn de mogelijkheden? Wij vertellen je hier graag meer over.

In alle soorten en uitvoeringen

Koel- en vriescombinaties zijn er in alle soorten en uitvoeringen. Daarom is het belangrijk om op een aantal factoren te letten wanneer je heeft besloten om een koel- en vriescombinatie aan te schaffen:

  • Het uiterlijk. Omdat dit apparaat tot de standaarduitrusting van jouw huis behoort, is het belangrijk dat jij een model kiest die qua design bij jou en de ruimte past. Is dit een rond of juist strak ontwerp?
  • De inhoud. Ook zijn koel- en vriescombinaties verkrijgbaar in verschillende formaten waarbij de inhoud erg kan verschillen. Wanneer je met meerdere mensen leeft of veel versproducten wilt bewaren is het slim om een groot formaat te kiezen met een inhoud van ongeveer 250 liter of meer. Anders volstaat een kleiner formaat ook.
  • Aparte deuren. Al kies je voor een koel- en vriescombinatie, dan sta je ook voor de keuze of jij een model kiest met een aparte deur voor zowel de koelkast als diepvries. Dit is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. Er gaat namelijk geen kou verloren bij het openen en sluiten van de deur.
  • De energieklasse. Kijk bij de aanschaf ook even naar het energielabel. Op de lange termijn kan dit namelijk een behoorlijk verschil maken op jouw energierekening.

Upside-down koelkast vs. koel- en vriescombinatie

Een koel- en vriescombinatie lijkt veel op een upside-down koelkast, maar biedt toch een belangrijk voordeel. De temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is namelijk afzonderlijk te regelen, terwijl dit niet zo is bij een upside-down koelkast. Hierdoor kun jij de temperatuur bij het vriesgedeelte bijvoorbeeld omlaag brengen, terwijl de temperatuur bij het koelgedeelte hetzelfde blijft.

Maak een afspraak

Wil jij meer weten over koel- en vriescombinaties? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen waar onze deskundigen jou graag verder helpen.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze