Vriezers: onmisbaar in iedere keuken - Keuken Kampioen
vriezers

Vriezers

De vriezer is een essentieel apparaat in iedere keuken. Want wie kan er tegenwoordig nog zonder?

Vriezers: onmisbaar in iedere keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe vriezer die mooi bij uw keuken past? We vertellen u graag wat meer over de verschillende soorten modellen en de aandachtspunten, zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Soorten vriezers

Er zijn verschillende soorten vriezers. De twee bekendste modellen zijn de vrieskast en de vrieskist.

De vrieskast heeft net als een koelkast een deur aan de voorkant. De binnenkant van dit model is opgedeeld in lades en planken waarin en waarop u uw spullen kunt opbergen. Wanneer u kiest voor een vrieskast heeft u de keuze uit zowel inbouw als vrijstaande modellen.

Een vrieskist heeft zoals de naam al doet vermoeden een deksel aan de bovenkant. Vrieskisten zijn praktisch ingedeeld met behulp van verschillende vakken en uitneembare rekken. Door de grootte van een vrieskist wordt deze vrijwel nooit in de keuken zelf geplaatst, maar in de bijkeuken of garage.

Waar moet  u op letten? 

Door de verschillende soorten en merken vriezers is het niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken. Wij hebben daarom enkele aandachtspunten op een rijtje gezet:

  • Inhoud. De grootte van uw vriezer is afhankelijk van uw huishouden. Wanneer u met z’n tweetjes woont, is een klein model vaak al voldoende, maar voor een gezin met kinderen is een model met een grote inhoud aan te raden. Houd hierbij in uw achterhoofd dat een groter model meer energie verbruikt. 
  • Energielabel. Alle vriezers zijn voorzien van een energielabel. Het label A+++ is het zuinigst. Vanzelfsprekend geldt hoe energiezuiniger, hoe duurder de aanschafprijs. Echter, op den duur zult u dit bedrag vanzelf terug verdienen, omdat u minder geld kwijt bent aan energiekosten. 
  • Anti frost systeem. Het ontdooien van uw vriezer is niet de meest leuke huishoudelijke taak. Door een vriezer met ‘no frost’ of ‘low frost’ systeem te kiezen, hoeft u dit minder vaak of zelfs niet meer te doen. 

Maak een afspraak

Benieuwd welke vriezer voor u de juiste keuze is? Maak dan nu een afspraak op onze website. Onze adviseurs laten u kennismaken met de verschillende mogelijkheden en geven graag antwoord op al uw vragen. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten