Een Whirlpool afzuigkap voorkomt geurtjes in de keuken

Whirlpool afzuigkappen zijn er in verschillende soorten voor elk type keuken. Functionaliteit en gebruiksgemak staan voorop en tegelijkertijd maak je van jouw keuken een stijlvol geheel met een Whirlpool afzuigkap.

Bij iedere keuken past een andere afzuigkap

Heb jij een kookeiland dat de keuken met de huiskamer verbindt? Dan is een decoratieve eilandafzuigkap een suggestie. Of een volledig geïntegreerde afzuigkap zodat jij geniet van een maximale doorkijk.

In het uitgebreide assortiment van Whirlpool vind je ook wandmodellen in allerlei afmetingen en stijlen.

 

Welke afzuigkap past bij jouw keuken?


Whirlpool biedt een ruime collectie afzuigkappen. Hieronder lichten we er een aantal voor jou uit.

De wandafzuigkap wordt tegen de muur bevestigd. Het schachtdeel waarin de afzuigpijp wordt weggewerkt, is verstelbaar. Wandmodellen zijn verkrijgbaar in de traditionele T-modellen maar ook in decoratieve stijl met mooie verlichting of in een ingetogen schuin model.

De eilandafzuigkap wordt boven het kookeiland geplaatst en heeft een hoog vermogen. Dit voorkomt dat de lucht zich naar bijvoorbeeld de huiskamer verspreidt.

De geïntegreerde afzuigkap wordt ingebouwd in keukenkastjes wanneer er geen ruimte is voor bijvoorbeeld een wandafzuigkap. Voor de ultieme strakke look installeer je de afzuigkap in het plafond.

 

De nieuwste technologieën bij Whirlpool

Met een Whirlpool afzuigkap geniet je van de nieuwste technologieën die zorgen voor comfort en gebruiksvriendelijkheid. Lees hieronder meer over specifieke kenmerken van Whirlpool.

Met de 6TH Sense technologie wordt het vermogen van de afzuigkap automatisch aangepast tijdens het koken. Je kunt zich helemaal concentreren op het koken.

Met het gebruiksvriendelijke touch control panel stel je intuïtief de functies van de afzuigkap in.

Met de Super Silent technologie kun je gesprekken gewoon voortzetten, want het geluid van de afzuigkap is minimaal.

 

Wil je meer informatie?

Wil je de afzuigkappen zelf zien of heb je meer informatie nodig? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs jou graag te woord staan.