Whirlpool koelkasten - Keuken Kampioen
Whirlpool koelkasten - Keuken Kampioen

Whirlpool koelkasten: ontdek alle mogelijkheden

Whirlpool koelkasten vind je bij Keuken Kampioen in veel soorten en maten.

Als je op zoek bent naar optimaal gebruiksgemak gecombineerd met de nieuwste technologieën, kies dan voor een Whirlpool koelkast of vriezer.

Whirlpool is een merk vol innovatieve technologie en voorziet de koelkasten van speciale functies waarmee je via de automatische instellingen jouw voeding nog langer vers kunt houden.

Lees hier wat de koel- en vrieskasten van dit merk jou te bieden hebben.

Innovatieve technologieën voor gemak en verse etenswaar

Whirlpool staat naast het moderne en uitgekiende design bekend als innovatief merk. Ook op het gebied van koelen en vriezen, werkt Whirlpool met een aantal technologieën waarbij gebruiksgemak en duurzaamheid voorop staan. Je houdt jouw voedsel langer vers zodat je minder vaak boodschappen hoeft te doen. En wat dacht je van een vriezer die niet meer ontdooid hoeft te worden? Je bespaart zo een hoop tijd. Lees hier meer over de gemakken van Whirlpool.

  • 6th SENSE FreshControl. Hiermee wordt de temperatuur en vochtigheidsgraad in jouw koelkast aangepast waardoor etenswaar langer vers blijft.
  • Activ0°. Een compartiment in jouw koelkast met Activ0° zorgt ervoor dat de temperatuur constant tussen de -1° en 2°C blijft. Dat is de ideale temperatuur voor onder andere vlees en vis.
  • StopFrost-technologie. Wanneer je een vriezer heeft voorzien van StopFrost, hoef je alleen het ijsopvangbakje te verwijderen en af te spoelen. De vriezer uitschakelen, alle etenswaren eruit en ontdooien is niet meer nodig!
  • NoFrost-technologie. Over NoFrost kunnen we kort en bondig zijn: Je hoeft helemaal niets meer te doen, want NoFrost voorkomt ijsvorming.

Welk model kies jij?

Voor elke keuken en ruimte vind jij bij Keuken Kampioen een Whirlpool koelkast, vriezer of een koel-vriescombinatie die past bij jouw wensen. De keuze bestaat uit compacte tafelmodellen kleiner dan 90 cm, maar ook uit grote tweedeurskoelkasten. Inbouwmodellen zijn er in verschillende maten, al dan niet met een geïntegreerd vriesvak. Heb jij voldoende ruimte, dan is een koel-vriescombinatie met twee deuren een mooie oplossing in de keuken. Vriezers zijn zowel losstaand als inbouwmodel verkrijgbaar.

Kom langs in een van onze winkels

Wil je de koel- en vriesmogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan naar een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs vertellen jou graag meer over de modellen en nieuwste technologieën van de verschillende Whirlpool apparaten. 

Terug
Sluiten