Whirlpool kookplaten - Keuken Kampioen

Koken met een Whirlpool kookplaat

De innovatieve Whirlpool inductie kookplaat met afzuiging zorgt ervoor dat je geniet van een nette en strakke keuken. De afzuiging zit hierbij namelijk in het midden van de kookplaat verwerkt. Hierdoor heb je geen grote afzuigkap meer nodig boven de kookplaat, wat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. De kookplaat kun je nu bovendien overal plaatsen waar je zelf wilt, zonder rekening te hoeven houden met een luchtafvoer. Daardoor is de whirlpool inductie kookplaat niet alleen stijlvol en chic, maar ook erg praktisch.

Bovendien biedt het koken op een inductiekookplaat veel voordelen ten opzichte van andere kookplaten. Wil je meer weten over dit product? Lees verder en ontdek alle mogelijkheden van de Whirlpool kookplaat inductie.

Voordelen van de Whirlpool inductie kookplaat

De Whirlpool inductie kookplaat beschikt over een ingebouwde afzuiging. Deze zit verwerkt in het midden van de kookplaat. Hierdoor gaan kookluchtjes direct vanuit de pan de afzuiging in. Je hebt hierdoor geen grote afzuigkap meer nodig. Zo ontstaat er een ruimtelijke, open uitstraling in de keuken. Bovendien kun je op deze extra ruimte keukenkastjes plaatsen voor meer opbergruimte.

Daarnaast biedt het koken op een inductiekookplaat veel voordelen. De inductiekookplaat gaat namelijk enorm efficiënt om met energie. Niet de hele kookplaat wordt verwarmd tijdens het koken, maar alleen het vlak waar de pan op staat. Zodra je de pan van de kookplaat haalt, koelt de kookplaat weer af. De Whirlpool inductie kookplaat is dus erg energiebesparend.

Veiligheid

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles en daarom beschikt de Whirlpool inductie kookplaat over diverse veiligheidssystemen. Ten eerste is een inductie kookplaat veiliger dan een gasfornuis, omdat je hierbij geen open vuur gebruikt. Bovendien beschikt het bedieningspaneel van de Whirlpool inductie kookplaat over een vergrendeling en een kinderslot. Zo kan de kookplaat niet zomaar te heet worden gezet. Doordat de kookplaat direct afkoelt zodra je de pan er van af haalt, is deze kookplaat niet alleen energiezuiniger maar ook veiliger. Je verbrandt je hierdoor niet aan de kookplaat en bovendien hoef je jezelf niet meer af te vragen of je het gas wel uit hebt gezet toen je weg van huis ging.

Kosten

De kosten van een Whirlpool inductie kookplaat zijn erg variërend. De Whirlpool inductiekookplaat WVH92K is verkrijgbaar voor een prijs van 2799 euro. Hiermee beschik je over een kookplaat van 83 cm met een luxe, geïntegreerde afzuigkap. Een Whirlpool inductie kookplaat van 90 cm en 77 cm behoren ook tot de mogelijkheden. Bovendien beschikken de kookplaten over een zogeheten 6th sense technologie. Dit zorgt voor een optimale werking van jouw apparaat. De kookinstellingen programmeer je eenvoudig naar jouw persoonlijke voorkeur zodat je geniet van heerlijke gerechten. Wil je echt koken als een chefkok? Met de Whirlpool SmartCook inductie krijg je stap voor stap aanwijzingen tijdens het koken. Zo kan een maaltijd bereiden nooit meer mis gaan.

Is de Whirlpool inductiekookplaat iets voor jou?

Met de Whirlpool inductie kookplaat bereid je maaltijden als in een restaurant. Wil jij dat ook? Kom gerust langs bij Keuken Kampioen in de winkel. Liever advies van een van onze adviseurs? Maak dan van tevoren eenvoudig online een afspraak. Zij hebben dan alle tijd om jou te helpen met de juiste keuze. Wil je meer weten op het gebied van keukentrends? Bestel dan gratis ons magazine en laat je inspireren.

Terug
Sluiten