Whirlpool ovens en magnetrons – Keuken Kampioen

Whirlpool ovens en magnetrons: ontdek alle mogelijkheden

Met Whirlpool ovens, stoomovens en magnetrons bereid je de lekkerste en gezondste gerechten.

Een overheerlijke ovenschotel, smaakvolle groente of een knapperige pizza bereid je gemakkelijk in een van de Whirlpool ovens.

Wil je graag smaakvolle en tegelijkertijd gezonde maaltijden op tafel zetten?

Lees dan verder over de mogelijkheden die de Whirlpool apparatuur jou te bieden heeft.

De nieuwste technologieën voor de lekkerste gerechten

Whirlpool staat bekend als innovatief merk dat met de nieuwste technologieën ervoor zorgt dat er tijdens het koken, stomen of bakken niets meer kan mislukken. Daarnaast zijn de nette afwerking en het mooie design van Whirlpool redenen om voor dit merk te kiezen. Lees hieronder meer over een aantal van de specifieke kenmerken en mogelijkheden van Whirlpool ovens, stoomovens en magnetrons.

  • 6th SENSE. Hiermee past de oven automatisch de temperatuur en tijdinstellingen aan op basis van een van de dertig opgeslagen recepten. Jouw gerecht kan niet mislukken!
  • Ready2Cook. Met Ready2Cook is voorverwarmen niet meer nodig. Deze functie gebruikt een krachtig systeem om de oven snel op de juiste temperatuur te krijgen. Je bespaart energie én tijd.
  • Cook3. Dankzij deze innovatieve functie is het mogelijk tot drie afzonderlijke gerechten in jouw oven te bereiden zonder dat geuren en smaken overgedragen worden.
  • Starclean. Met één druk op de knop start je een programma dat de oven in 35 minuten reinigt zonder schoonmaakmiddelen.
  • Smooth Motion. De uitschuifbare platen in de oven zorgen voor optimaal gebruiksgemak.
  • BreadDefrost. Als je regelmatig brood invriest, ontdooi je met deze magnetronfunctie in één handomdraai jouw brood.
  • Stomen. Gezonde stoomgerechten maakt je gemakkelijk met een druk op de knop in de magnetron.
  • Crisp. Met de Crisp-functie en speciale Crisp-plaat wordt ook in de magnetron jouw pizza, quiche of taart lekker knapperig!

Kom langs in een van onze winkels

Wil je de ovens en magnetrons met eigen ogen zien? Kom dan naar een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs vertellen jou graag meer over de modellen en de specifieke kenmerken van de verschillende Whirlpool apparaten en helpen jou bij het maken van een keuze. 
 

Terug
Sluiten