Whirlpool vaatwassers: dé #1 in afwassen – Keuken Kampioen

Whirlpool vaatwassers: dé nummer 1 in afwassen

Whirlpool vaatwassers zijn voorzien van de nieuwste technologieën waardoor jij profiteert van een hoog gebruiksgemak. Daarnaast kenmerken de apparaten zich door een modern en tot in de puntjes uitgedacht design. Het is niet voor niets dat Whirlpool vaatwassers zo populair zijn! Lees verder en ontdek alle gemakken die de vaatwassers van Whirlpool jou te bieden hebben.

Vooruitstrevende technologieën

De vaatwassers van Whirlpool worden steeds weer van nieuwe technologieën voorzien, zoals:

  • PowerDry. Het PowerDry systeem zorgt voor de beste droogresultaten dankzij het dubbele luchtcirculatiesysteem. Het systeem zorgt dat stoom uit de vaatwassers wordt afgevoerd en koele lucht de vaatwasser wordt ingeblazen. Wanneer je de vaatwasser opent, is de binnenkant vrij van stoom en vocht en jouw vaat helemaal droog. Ook glazen en plastic bakjes kun je direct terug in de kast plaatsen zonder deze na te drogen.

  • PowerClean. De PowerClean technologie verzekert jou van een schone en droge vaat in slechts één uur. De 6th Sense sensoren stemmen de waterdruk af op de mate van viezigheid van de vaat. Op basis hiervan wordt het aantal waterstralen bepaald in de PowerClean-zone.

  • PowerCleanPro. Deze revolutionaire technologie zorgt ervoor dat Whirlpool vaatwassers zelfs de meest hardnekkige voedselresten van jouw vaat verwijderen.

Voordelen van Whirlpool vaatwassers

Naast de bovengenoemde technologieën kenmerken Whirlpool vaatwassers zich ook door een aantal andere voordelen. Allereerst gebruiken de nieuwe vaatwassers slechts zes liter water per afwasbeurt en zijn ze dankzij het A+++ label zeer energiezuinig. Daarnaast is de vaatwasser niet langer een stoorzender in jouw keuken wanneer je voor Whirlpool kiest. Dankzij het laagst mogelijk geluidsniveau van 41 decibel heb je vrijwel geen last van de vaatwasmachine wanneer deze in gebruik is.

Kom langs in één van onze winkels

Wil je altijd verzekerd zijn van een vlekkeloos schone en glanzende vaat? Dan ben je bij Whirlpool aan het juiste adres. Kom langs in één van onze showrooms waar jij de verschillende, unieke apparaten met eigen ogen kunt bewonderen. Daarnaast vertellen onze keukenadviseurs jou graag meer over de technologieën van de verschillende Whirlpool vaatwassers.  

Terug
Sluiten