Steinhaus Superkeukens

Wanneer alleen het beste goed genoeg is, zult u uw hart ophalen bij de Superkeukens van Steinhaus. Ze zijn completer dan compleet, bijzonder stijlvol en voorzien van alle innovaties en de beste apparatuur om mee te koken. Bovendien zijn ze door hun indeling praktisch en comfortabel. Kortom, een Steinhaus Superkeuken is een keuken van de bovenste plank waarvan u jaren zult genieten.

Eigen fabriek

Net als alle keukens van Steinhuis, worden ook de Steinhaus Superkeukens in eigen fabriek gemaakt. Dat gebeurt in Duitsland, keukenland bij uitstek. Nergens is meer kennis beschikbaar dan in dit land met een rijke historie op het gebied van keukenontwerp en -fabricage. Omdat we een eigen fabriek hebben, worden de Steinhaus Superkeukens vervaardigd volgens de allerstrengste kwaliteitsnormen. Bovendien zijn er doorlopend kwaliteitscontroles en steekproeven. Niet alleen als het gaat om kwaliteit, maakt fabricage in eigen fabriek een groot verschil. Ook maakt dit het mogelijk om voor de Steinhaus Superkeukens snel in te spelen op trends en innovaties. Onze ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied. Ze vertalen die snel en adequaat naar nieuwe modellen, kleuren en mogelijkheden op bijvoorbeeld het gebied van ergonomie. Een mooie keuken is belangrijk, maar het moet immers ook prettig zijn om erin te werken en in te verblijven. Van al deze aspecten bent u verzekerd als u een Steinhaus Superkeuken uitkiest.

Een Steinhaus Superkeuken op maat

Geen huis is hetzelfde. Iedere bewoner heeft zijn eigen wensen, manier van leven en manier van koken. Daarom is ook geen keuken identiek aan een andere. Steinhaus Superkeukens zijn altijd maatwerk, gebaseerd op het individu en diens levensstijl. Maak niet alleen uw keuze uit opstelling, kleuren en materialen, maar maak vooral uw wensen op het gebied van kookgewoontes kenbaar. Zo kunnen wij u precies laten zien welke apparatuur en innovaties perfect bij u passen. Kiest u voor een mooie stoomoven, een kokendwaterkraan of juist compacte opbergoplossingen? Wanneer we een volledig beeld van uw droomkeuken hebben, gaan we hem visualiseren met behulp van een 3D-tekening. Zo krijgt u echt een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten!

Waarom zou u kiezen voor Steinhaus van Keuken Kampioen?

Van onze adviseurs mag u verwachten dat ze altijd klaar staan. Al uw vragen over de Steinhaus Superkeukens, maar ook alle andere onderwerpen, kunt u aan hen stellen. Bovendien bent u bij Keuken Kampioen verzekerd van een scherpe prijs. Want die eigen fabriek waar wij Steinhaus keukens maken, daarvan ziet u het effect zeker terug in uw portemonnee. Kom een keer langs in een van onze 40 showrooms en u zult met eigen ogen zien dat een designkeuken van Steinhaus Superkeukens voor iedereen binnen bereik ligt.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×