8 min leestijd
Binnenkijkers

Binnenkijken bij Britt

Binnenkijken bij Britt
Britt woont samen met haar vriend Robert en zoontje Noah in het Brabantse Sprang Capelle. Ze kwam bij Keuken Kampioen terecht via een online advertentie. ‘’We zagen op social media dat er een actie gaande was, namelijk de FabrieksSale. We zijn ons toen gaan verdiepen via de website welke keuken het beste bij ons past’’ Bekijk de video hieronder.
‘‘We konden op een vrijdagavond terecht, dat was ideaal’’

Kookeiland

Britt koos voor een moderne keuken in de kleuren zwart en wit, wat perfect paste bij hun Scandinavische interieur. Hoewel Britt in het begin twijfelde, is ze voor een eiland keuken gegaan. ‘’Ik twijfelde of het allemaal zou passen, maar na goed advies en een tekening van de adviseur waren we overtuigd.’’ Het kookeiland is dan ook een echte eyecatcher van de woning geworden.

Ben jij ook op zoek naar goed advies? Maak dan een afspraak in een van onze 49 winkels!

Kampioensavond

Britt en Robert werken allebei doordeweeks van 9 tot 5, dus een afspraak maken werd lastig, althans dat dachten ze. ‘’We kregen een e-mail over een Kampioensavond. We konden op een vrijdag avond terecht, dat was echt ideaal. Bij aankomst kregen we een hapje en een drankje en de adviseur had de hele avond tijd voor ons. Hij vertelde ons dat de Quooker kraan en de Bora inductiekookplaat een must-have was anno 2023. Dat is ook gebleken! We zouden echt niet meer zonder kunnen, wat een kookgemak hebben we hierdoor!’’

Benieuwd naar de video? Klik hier!

Levering en montage

De levering & montage was Britt goed bevallen. ‘’Op donderdag werd de keuken geleverd en op vrijdag kwam de monteur om de keuken te monteren. Na twee dagen kon ik alweer koken in mijn nieuwe keuken. Dit kwam perfect uit want op zaterdag hou ik er van om samen met Noah in de keuken te staan!

Ben jij toe aan nog meer inspiratie?

Vraag dan ons inspiratie magazine aan of maak een afspraak in onze winkel! Onze adviseurs helpen je graag verder.