Binnenkijkers

Binnenkijken bij familie Mijwaard

Vandaag mogen we binnenkijken bij de familie Mijwaard. Het gezin dat bestaat uit Jasper, Pamela en Lua wonen nu bijna 2 jaar in in Berghem. De woning en voornamelijk de keuken is helemaal omgetoverd in de kerstsferen. Het kookeiland is een echte eyecatcher in de woning. ‘’Ons vaste moment is ‘s ochtends gezellig aan het kookeiland terwijl we samen ontbijten, zo beginnen we standaard de dag!’’ vertelt Pamela terwijl Lua een kijkje komt nemen.
‘‘Een goede, mooie en moderne keuken hoeft echt geen fortuin te kosten’’

3D planner

Toen Pamela en Jasper op zoek waren naar de ideale keuken, kwamen ze bij de 3D tool terecht op de website. ‘’We zaten op dat moment midden in een lockdown, daarom konden we helaas geen winkels bezoeken. Aangezien we graag een goed beeld wilden van een nieuwe keuken, maakte ik gebruik van de 3D planner. Vrij snel daarna kwam een adviseur langs. Dat vonden we enorm fijn en het klikte ook direct. We houden allebei niet van standaard salesgesprekken en vinden het zelfs ongemakkelijk. Maar dat gevoel kregen we totaal niet bij deze adviseur’’. Bekijk de video hierboven.

Advies

De stijl van de keuken is strak en modern, maar wel warm. ‘’We zagen een soortgelijke opstelling op de website en daarna hebben we de kleuren en het blad naar onze wens aangepast’’ Het kookeiland en hoge kastenwand in twee verschillende kleuren maakt deze keuken dan ook uniek.’’In eerste instantie zou de hele keuken een crème kleur krijgen. Maar de adviseur stelde voor om de kastenwand zwart te maken, hier zijn we ontzettend blij mee!’’ Ze stonden dan ook versteld van de prijs-kwaliteit van de keuken. ‘’Een goede, mooie en moderne keuken hoeft echt geen fortuin te kosten’’.  
Bekijk de video hieronder.

Een leefkeuken

De keuken van de familie Mijwaard is een echte leefkeuken. Strak en modern ingericht, maar vooral heel praktisch. ‘’We koken er niet alleen maar komen er ook graag samen. Zeker met de feestdagen wanneer de familie op bezoek komt.’’ Zo kookt Jasper graag aan het kookeiland om zijn favoriete feestmaaltijden te bereiden ‘’Met een open keuken ben je toch bij het gezelschap in de woonkamer betrokken en kan de visite even aan de bar aanschuiven om een praatje te maken en wat te drinken, ideaal!