Binnenkijkers

Binnenkijken bij Geertje

Wolkom yn Fryslân! Geertje woont samen met haar man en zoon in het overheerlijke Sneek. Het is een typische waterwoning. Hier wordt nog veel geklust op dit moment. ‘’Het is bijna af! Ben klust erop los hier in het huis’’. De stijl van de keuken staat gelijk aan de woonstijl van het huis: landelijk met een industriële touch. ‘’Wij voelen ons erg fijn hier, maar dat kan ook niet anders met dit uitzicht’’, zegt Geertje met een glimlach op haar gezicht.
‘We koken steeds bewuster’’

Zelfmontage keuken

De keuken is door Ben zelf gemonteerd. ‘’Het was voor hem de eerste keer, maar dat ging super goed. Alle onderdelen waren compleet geleverd en de instructie was helder, de keuken zat er zo in!’’
Omdat de keuken zich bevindt op de eerste verdieping, werden de keukenonderdelen via het raam geleverd. ‘’Via een lift werd alles zo het huis in geplaatst; we vinden het erg fijn dat er is meegedacht door Keuken Kampioen’’. Bekijk de video hier!

 

Landelijke stijl

De ruime hoekkeuken heeft een echte houtlook. Dit zorgt voor een robuuste en landelijke stijl. Geertje heeft daarbij gekozen voor een zwarte kastenwand. ‘’We wilden eerst een kookeiland, maar vanwege het gebrek aan ruimte hebben we gekozen voor een extra kastenwand en een verlengd aanrecht. Hierdoor kan ik alsnog lekker naar buiten kijken terwijl ik het eten klaar maak voor ons.’’ Bekijk de video hieronder.

Bewust en gemakkelijk koken

Zeker in de tijd waar we nu in leven, is het steeds belangrijker om bewuster te gaan koken. Geertje weet dit als geen ander. ‘’We hebben gekozen voor een Bora inductiekookplaat en een Quooker. Naast dat het super handig is besparen we ook nog eens op de gas,energie en waterrekening. We koken hierdoor steeds bewuster!’’