8 min leestijd
Binnenkijkers

Binnenkijken bij Jenny

Binnenkijken bij Jenny
Vandaag nemen we een kijkje in de keuken van Jenny in Schiedam, die heeft gekozen voor een landelijke stijl keuken. Jenny besteedt veel aandacht aan haar interieur en heeft echt een eigen stijl ontwikkeld. Haar keuken is hier geen uitzondering op. Ze heeft gekozen voor een hoekkeuken met een vrijstaand fornuis, omdat dit perfect past bij de rest van haar woning.

Pizza avonden

Een van de voordelen van het vrijstaande fornuis is dat het een echte eyecatcher is in de keuken. Bovendien kan Jenny lekker veel pizza's kwijt in de grote oven op pizzadag. ‘’Het is ideaal dat ik wel 6 pizza’s tegelijk kwijt kan in de oven’’ De landelijke uitstraling van het fornuis past dan ook perfect bij de rest van de keuken.

Ruimte

@decobyjen is vooral blij met de grote lades in haar keuken. Deze bieden veel opbergruimte en maken het erg makkelijk om de keuken georganiseerd te houden. ‘’Ik kan nu zoveel spullen opbergen in de lades, het fijne hieraan is dat alles geordend is en ook binnen handbereik ligt’’ vertelt Jenny met een lach op haar gezicht.

Jenny’s stijl

De landelijke keuken past perfect bij Jenny's inrichting en geeft haar huis een warme en gezellige sfeer. Het is duidelijk dat ze veel tijd en aandacht heeft besteed aan het creëren van haar eigen unieke stijl en de keuken is daar een prachtig voorbeeld van. ‘’Dagelijks ben ik bezig met het inrichten van mijn huis, ik mag wel zeggen dat ik mijn eigen stijl heb ontwikkelt.. oftewel ‘’Jenny’s stijl’’ 

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken en kan je niet genoeg krijgen van binnenkijkers, inspiratie, weetjes en meer? Vraag dan ons inspiratie magazine gratis aan!