Binnenkijkers

Binnenkijken bij Tanja

De Rotterdamse Tanja Studulski woont aan de Zeeuwse kust in Vlissingen. Ze runt met passie haar eigen kapsalon. Daarnaast heeft zij een grote liefde voor mode, interieur & styling. Dit zien we ook gelijk terug in haar keuken.
‘‘Wij waren op slag verliefd’

Op een zaterdag liep Tanja met haar vriend over de woonboulevard in Middelburg. Zij wilde nog even snel binnen spieken bij Keuken Kampioen, om alvast inspiratie op te doen voor de nieuwe keuken. Tanja: “Wij zagen bij binnenkomst het prachtige composieten aanrechtblad Royal Black en waren beiden op slag verliefd! Naast de prachtige showroom was ook de service erg goed. Enorm fijn en meedenkend. Nog geen week later hadden wij onze keuken gekocht”. Bekijk de video hierboven.

De lichtgrijze eiland keuken van Tanja staat voor minimalistisch, strak en modern. Hier heeft ze dan ook echt haar eigen stijl aan toegevoegd. ‘’De stijl van onze keuken is voornamelijk heel modern, met de tinten beige, zwart en wit. Mijn vriend heeft wat retro tinten er aan gegeven met een retro klok en LP plaat’’ De combinatie van een kookeiland, een hoge kastenwand en een laag dressoir geeft deze keuken het echte ‘’wow’’ effect. 

Zij zijn vooral blij met het advies om de hoge kastenwand door te laten lopen in een laag dressoir in dezelfde kleur als de rest van de keuken. Zo wordt het echt één geheel. Tanja: “Het dressoir is een echte eyecatcher. Ik had niet verwacht dat Keuken Kampioen dit ook kon verzorgen. Mijn favoriete gadget daarin is de wijnkoeler. Een gezellig avondje dineren met vrienden in de leefkeuken, is pas echt compleet met een koud wijntje uit de koeler.”