Trend in keukenland: greeploze keukens – Keuken Kampioen
blog greeploze keukens

Trend in keukenland: greeploze keukens

Greeploze keukens vormen een ware trend in keukenland! Deze keukenstijl kenmerkt zich door een strakke en minimalistische uitstraling. Vaak stralen greeploze keukens dan ook rust uit: de basis voor een moderne keuken. Benieuwd of deze trend iets voor u is? In dit blog zetten we de voor- en nadelen op een rijtje!

De voordelen

  • Een rustig aanzien. De afwezigheid van handgrepen zorgt voor ervoor dat de keuken rustig, strak en luxueus oogt.
  • Ruimtelijk effect. Wanneer u over een kleine ruimte beschikt, is een greeploze keuken een echte aanrader. Het rustige aanzien laat de keuken namelijk groter lijken. Wanneer u daarnaast gebruik maakt van lichte kleuren bereikt u het ultieme ruimtelijk effect.
  • Eenvoudig schoon te maken. Door de gladde kasten, die kenmerkend zijn voor een greeploze keuken, hoeft u niet langer om de handgrepen heen te poetsen en gaat het schoonmaken een stuk sneller.

De nadelen

  • Vette vingers zijn zichtbaar. Doordat u bij een greeploze keuken het kastje zelf moet aanraken in plaats van de greep, zijn bij deze keukenstijl vette vingers  op je keukenkastjes eerder aan de orde. Zeker wanneer u een hoogglans keuken overweegt en er kleine kinderen in huis rondlopen, is dit iets om rekening mee te houden
  • Minder opbergruimte. In sommige gevallen kan het zijn dat een greeploze keuken over minder kastruimte beschikt. Dit komt door de lijsten die onder het werkblad zitten.
  • Hoger prijskaartje. Doordat een greeploze keuken van innovatieve technieken is voorzien, onder andere om de kasten gemakkelijk te kunnen openen en geruisloos te sluiten, bent u met dit type keuken vaak iets duurder uit dan wanneer u voor een keuken met grepen kiest.

Bekijk de greeploze keukens van Keuken Kampioen

Benieuwd naar de verschillende greeploze keukens in onze keukencollectie? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms waar u alle mogelijkheden met eigen ogen kunt bewonderen. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Keukeninspiratie blog

Uw eigen keuken in 3D?

U wilt een nieuwe keuken, maar u weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kiest u, en wat voor keukenkastjes zien we straks in uw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen u helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van uw vragen weg. Hieronder leest u wat u nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Bent u benieuwd of uw ideale keuken wel past binnen uw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heeft u snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen uw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wilt u alvast weten wat uw keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die u graag in uw keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van uw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten