De Aquahot+ 3-in-1 kokend water kraan
De Aquahot+ 3-in-1 kokend water kraan

Aquahot+ voor koud, warm én kokend water

De Aquahot+ is een absolute aanwinst voor iedere keuken. Met deze stijlvolle keukenkraan tap je namelijk koud, warm én kokend water. Een kokendwaterkraan is ideaal om bijvoorbeeld snel een kop thee te zetten of groenten, eieren en aardappelen aan de kook te brengen. De kraan heeft stijlvol, tijdloos design en is in drie kleuren verkrijgbaar: chroom, geborsteld nickel en geborsteld zwart. Er zit daarom altijd een kraan tussen die past bij jouw keukenstijl. Wil je meer weten over deze multifunctionele Aquahot+ kraan? Keuken Kampioen vertelt je over de mogelijkheden.

Gemak in de keuken met Aquahot+

Wanneer je eenmaal een Aquahot+ kokendwaterkraan hebt, wil je niet meer anders. Dankzij de intuïtieve bediening tap je in een mum van tijd koud, warm of kokend water. Met behulp van de rechtergreep bedien je de normale mengkraan, zoals je dat gewend bent. De draaiknop voor kokend water bevindt zich aan de linkerkant. Daarbij is deze knop voorzien van een extra beveiliging, zodat je de kraan zorgeloos kunt gebruiken. Ook voor kinderen is de Aquahot+ kraan daarom uiterst veilig. Dankzij de meegeleverde boiler is de Aquahot+ kraan gelijk gereed voor gebruik. Eventueel kun je ook voor een mengset kiezen bij je nieuwe kraan, indien je geen koud- en warmwaterleiding hebt.

Aquahot+: de betere keuze

De Aquahot+ is een hele goede keuze wanneer je op zoek bent naar een 3-in-1 kokendwaterkraan. Bij de kraan krijg je namelijk een speciaal kalkfilter, wat voorkomt dat jouw waterleidingen verstopt raken en het water wat bitter gaat smaken. Het filter is gemakkelijk aan te sluiten en gaat ongeveer een jaar mee. Daarna kun je het filter eenvoudig zelf vervangen. Kies je voor een Aquahot+ kraan, dan heb je ook gelijk de meest voordelige keuze. Deze kraan is namelijk goed betaalbaar.

Maak een afspraak in de winkel

Wil je meer weten over de multifunctionele 3-in-1 AquaHot+ kokendwaterkraan? Onze deskundige adviseurs helpen je graag. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Samen bespreken we jouw keukenwensen en voorzien we je vrijblijvend van een gedegen advies.

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine

Keukeninspiratie blog

Terug
Sluiten