Inspiratie

De favoriete keukens van kinderen

De favoriete keukens van kinderen
Staan jouw kinderen regelmatig in de keuken? Samen bakken, koken of misschien maken ze al graag zelfstandig hun favoriete recept. Wat zal er gebeuren als kinderen de keuken mogen uitzoeken? Als het gaat om het kiezen van een keuken kunnen kinderen soms een verrassende keuze maken. Wij hebben een paar favoriete keukens van kinderen uitgelicht. Lees je mee?

Keuken met een strakke uitstraling

Hoe stoer is de Steinhaus GL Saarstein T587? Deze keuken is bij velen favoriet door de coole en strakke uitstraling. Met zijn gladde afwerking is het verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en opstellingen. Zo zie je dat bij Familie Dambruck het kookeiland optimaal gebruikt kan worden met het hele gezin. Hierdoor kunnen zij echt een gezinsmoment creëren in de keuken en dat is toch wel een heel erg gezellig zo met zijn allen!

Compacte keuken

Tussen de favoriete keukens van kinderen zit ook de Saale-N706. Het is een trendy en functionele keuken die perfect is wanneer je op zoek bent naar een compacte keuken met een moderne uitstraling. Je zou het niet gelijk verwachten, maar in de Saale zitten wel vijf keukenapparaten verstopt. Een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 4-pits inductiekookplaat en een afzuigkap. Met veel mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk biedt deze moderne compacte keuken veel opties.

Natuurlijke keuken

Hoe gaaf is een keuken van natuurlijk materiaal? Het lijkt wel of je een keuken in een bos hebt wanneer je deze keuken combineert met een houten vloer! Wist je dat wanneer je gaat voor het materiaal, je keuze hebt in verschillende soorten eikenhout: van zomer tot oud eiken, cognac, licht, zilvergrijs tot zelfs Noorse eiken. Deze keuken is een natuurlijke keuken gecombineerd met een modern kookeiland. De keuken straalt rust uit, wat een kalmerend effect kan geven aan de kinderen wanneer ze bezig zijn in de keuken.

Keuken met veel opbergruimte

De Steinhaus Saarstein is een keuken met een modern design. Het is een populaire keuken onder de gezinnen omdat er veel opberg- en werkruimte biedt. Alle middelen die nodig zijn om leuke bakcreaties te maken kunnen makkelijk worden opgeborgen. Daarnaast staat de Saarstein 218 bekend om de minimalistische uitstraling, zo is de keukenapparatuur strak verwerkt in de keuken. Van een ingebouwde kookplaat tot de oven in de kastenwand. Zie je hoe tof de apparatuur naadloos opgaat in de keuken?

Keuken mogelijkheden van Keuken Kampioen

Alle keukens kunnen worden voorzien van persoonlijke wensen en eisen. Van materiaal tot kleur, opstellingen en apparaten. De collectie modellen laten de algemene keukenstijl zien, maar voor iedere keuken is er een passende optie mogelijk. Neem een kijkje bij de binnenkijkers of in het gratis magazine voor alle keukeninspiratie. Geïnteresseerd in advies over een keuken? Maak een afspraak met een van de adviseurs en bekijk samen alle mogelijkheden!