Inspiratie

De favorieten van onze klanten

Er is niets leuker dan te zien hoe andere mensen wonen en een kijkje in de keuken te krijgen, toch? ;-) Daarom zijn we gestart met de Binnenkijken pagina op de Keukenkampioen website. Hier delen klanten hun keuken van KeukenKampioen met de hashtag #keukenkampioen. Wil je deelnemen en weten wat wat we doen met jouw foto na inzending? Kijk dan even hier en laat het ons weten als we een kijkje mogen nemen in jouw keuken!

Zwarte keukens

@huisjeinvlissingen koos voor deze prachtige zwarte keuken en daar is ze niet de enige in! Zwarte keukens zijn al een aantal jaar mateloos populair en waarom is duidelijk: een zwarte keuken is tijdloos en straalt zonder meer luxe uit. De donkere oppervlakken zorgen ervoor dat de keuken in het middelpunt van de aandacht staat in de ruimte. Wanneer je dit combineert met lichte muren en een lichte vloer wordt dit effect nog verder versterkt. Ook past een keuken met een donker design goed bij vrijwel alle keukenstijlen, hierdoor kun je met een zwarte keuken nog alle kanten uit. Hoe dan ook geniet je van een luxueuze en tijdloze uitstraling en zet je jouw keuken in de spotlight met de zwarte keukenstijl.

Eiland Keuken met bar

Een andere blijvende trend is de eiland keuken met bar, ook wel bekend als de leefkeuken. Met deze keukenstijl transformeert de keuken in een multifunctionele en gezellige plek in huis waar veel meer gebeurt dan koken. Huiswerk maken, ontbijten aan de bar, koffie drinken, borrelen of werken: de mogelijkheden aan het eiland zijn eindeloos. Eén van de mogelijkheden is in ieder geval heerlijk te koken aan het eiland terwijl je de dag doorneemt met je gezinsleden aan de bar. Alleen daarom is deze keukenstijl al meer dan de moeite waard.

Lichte keukens

Hou je van fris, strak en ruimtelijk? Dan kun je je heil vinden in de opkomende trend van de matte lichte keukens. Lichtgrijs, beige, greige (een combinatie van grijs en beige) en witte kleuren zie je steeds vaker voorkomen in de keukendesigns van onze klanten. Hiernaast zie je de prachtige witte keuken van @bijrebecca.nl. Lichte kleuren zorgen voor een frisse uitstraling en doen je keukenruimte groter lijken. Ook brengen lichte kleuren rust in elke ruimte en zorgt een lichte basis ervoor dat de kleur van bloemen, foto’s, schilderijen of accessoires meer opvallen. Daarnaast zijn lichte kleuren goed te combineren met andere kleuren je interieur, waardoor je hier gemakkelijk mee kunt spelen. Kortom: veel redenen om te kiezen voor een nieuwe en frisse lichte keuken in je woning.

Marmerlook

De marmerlook is nog steeds een populaire keuze in zowel interieur als keukenstijlen. Marmerlook elementen geven elke ruimte een luxueuze en moderne uitstraling. Daarnaast is marmerlook gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere kleuren. Dit geeft veel vrijheid om je interieur naar wens aan te passen en van tijd tot tijd te veranderen als je dit wil, bijvoorbeeld meegaand met de seizoenen. In deze mooie leefkeuken van één van onze klanten is gekozen voor een mix van lichte en donkere kleuren rondom het marmerlook keukenblad voor een gebalanceerd totaalplaatje. De goudkleurige accessoires maken de luxueuze en moderne uitstraling daarbij helemaal af.

Kookveldafzuiging

Een andere populaire trend in keukenland is de nieuwste techniek van kookveldafzuiging. Bij kookveldafzuiging wordt er een afzuiger in of naast je kookplaat ingebouwd, zoals ook in het marmer look keukenblad te zien is middenin de zwarte keramische kookplaat. Dankzij deze moderne technologie heb je geen afzuigkap meer nodig en houdt je veel meer ruimte over. En omdat kookgeurtjes naar beneden worden afgezogen in plaats van zich eerst naar boven verspreiden behoudt je gemakkelijker een fris ruikende keuken. Een win-win situatie dus! Daarnaast bestaat kookveldafzuiging in diverse modellen en types zodat er altijd één is die perfect bij de rest van je keuken past. Bijvoorbeeld deze cirkelvormige moderne versie, die mooi past bij de donkere kookplaat.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Check dan ook onze andere keuken inspiratie blogs en laat je inspireren!