Inspiratie

De Keukencheque winnaars tijdens een koopnacht

De Keukencheque winnaars tijdens een koopnacht
Stel je voor: je loopt rond in een van de Keuken Kampioen showrooms en spot dé keuken waar je naar op zoek bent. De laatste specifieke wensen zoals een andere keukenopstelling, kleur of keukenapparaat wordt tijdens het gesprek met de adviseur besproken en verwerkt in de en daar is dan jouw Kampioenskeuken! Hoe geweldig is het wanneer je deze keuken kunt winnen?

Koopnacht

Een Kampioensavond is ideaal omdat winkels van Keuken Kampioen in de avond langer open zijn. Hierdoor kun je na het werk nog langs komen om inspiratie op te doen voor de nieuwe keuken. Maar waarom alleen een Kampioensavond als we er ook een Koopnacht van kunnen maken? En dat doen we dus ook! Tijdens de Koopnacht zijn alle vestigingen van Keuken Kampioen geopend van 10.00 tot 24.00 uur!

Speciale acties bij Keuken Kampioen

Tijdens een Koopnacht zijn er altijd speciale acties. Tijdens de Koopnacht van 10 maart 2023 kon je kans maken op een hele bijzondere actie. Alle bezoekers die tijdens de koopnacht ‘ja’ zeiden tegen de keuken, maakten kans op het winnen van een gratis keuken. De waarde van de keukencheque was €10.000. Wie weet is er tijdens de koop van je nieuwe keuken ook een speciale actie. Zou je het voor kunnen stellen dat je een gratis keuken wint?

Keukencheque winnaars

De heer en mevrouw Mesman hebben tijdens de Koopnacht op 10 maart in Cruquius ja gezegd: zij zijn de gelukkige winnaars van de gratis keuken! Totaal verbaast hebben wij hen mogen verrassen met de Keuken Waarde Cheque. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel kookplezier in jullie nieuwe keuken namens heel Team Keuken Kampioen.

Eerst keuken inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Vraag een magazine aan, bekijk de inspiratiepagina of kom gezellig langs. Maak een afspraak en ga aan tafel met een adviseur, creëer samen je ideale keuken. Wie weet zien we elkaar wel tijdens een Kampioensavond of Koopnacht!