Inspiratie

De voordelen van een BORA S Pure

De voordelen van een BORA S Pure
De laatste tijd zien we het steeds meer terug in de keukens: een inductie kookplaat met een kookveldafzuiging. Het is een kookplaat die helemaal opnieuw uitgedacht is. Ben je al bekend met de BORA inductiekookplaat met kookveldafzuiging, of misschien toch niet helemaal? In deze blog vertellen wij je meer over de BORA S Pure.

Wat is de BORA S Pure?

De afzuigkappen boven de kookplaten verdwijnen steeds meer uit de nieuwe keukens. De BORA inductiekookplaten met kookveldafzuiging geven kookdampen en geuren geen kans meer om op te stijgen, ze worden namelijk direct bij het kookveld afgevoerd. Maar wat maakt de BORA S Pure waardoor het zich onderscheidt van de reguliere BORA inductiekookplaten? De S Pure heeft een kleinere afmeting en een compacte inbouwhoogte, waardoor het ruimtebesparend is voor de kleinere keukens. Dus wil jij graag een BORA inductiekookplaat in je nieuwe keuken, maar dacht je dat dit te groot zou zijn? Dit is vanaf nu verleden tijd!

BORA S Pure voordelen

De BORA S Pure is qua grootte aangepast naar 60 cm en het bevat een compacte inbouwhoogte, waardoor je naast ruimte op je werkblad ook niet hoeft in te leveren op kastruimte onder de kookplaat. Heb je geen kleine keuken, maar heb je gewoon meer behoefte aan meer ruimte op je werkblad? Dan is dit uiteraard ook een prima overweging. De BORA S Pure heeft uiteraard nog meer voordelen. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Ruimtebesparend ontwerp: kookplaat grootte van 60 cm en compacte inbouwhoogte.
  • Eenvoudige bediening: moeiteloos de touchslider met je vinger bedienen.
  • Handige vetopvangbak: vloeistoffen en vetten tijdens het koken opvangen.
  • Koffiefunctie: koffie zetten op de kookplaat met een mokkapot.

BORA Zomerdeals: mis het niet!

Wist je dat je deze zomer Keuken Kampioen Zomerdeals ontvangt bij het kopen van je nieuwe keuken? Kies je cadeau: je hebt keuze uit een BORA S Pure inductiekookplaat, een Quooker, Side By Side koelkast of 15% korting op je keukenmeubelen!

Kom langs in onze winkel

Ben je benieuwd hoe een BORA S Pure er in het echt uit ziet? Maak een afspraak bij jou in de buurt, onze adviseurs helpen je graag verder met deskundig advies! Van tevoren kun je alvast aan de slag met je keuken 3D ontwerpen. Tot snel!